Emine sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2023 22:41

Dream Holiday Resort Balıkesir Ören 9.8 puan görerek geldiğimiz otelde ; çok hayal kırıklığı yaşadık. Kimse buna aldanmasın. Teknoloji uğramamış bu otel için el değiştirmiş diyorlar ama böyle bir otelcilik anlayışını yaklaşık otuz yıldır gittiğim hiçbir yerde görmedim. Yemekler hazır, lezzetsiz düşük kalite market yemekleri. Odada duş imkanı ya yan ya don. Zaten soğuk su akmıyor Odada her şey eski olabilir ama bakımsız ve virane. Eşim restoranda yer karoları çökünce az daha kol bacak kafa kırılıyordu. Kıl payı kurtuldu. Bakmadıkları gibi sadece kiremitle doldurdular, çöken yeri. Merkezi aradık yine dönüş olmadı. Daha buradayız gidelim dedik ama ödeme peşin yapıldı. Gidip yemek yiyecek yerde yakında yok. Eşim Fıtık problemi nüksetti, düşünce. Hayatımda geçirdiğim ve bitsin istediğim tek tatil bu oldu. Personel de bıkmış anladığım kadarıyla. Çok sıkıntılı ve liyakatsız bir ortam. Otel ile ilgili yapılmış yorumların gerçek olduğunu düşünmüyorum. Bu yorumlara inanarak geldik Ama bir daha asla. Çok fazla ince eleyip sık dokuyacağız. Diğer konuları yazmıyorum artık benim elim varmıyor:( her şey maddiyat olmamalı.

profile profile profile
08 Temmuz 2023 18:10 (Şikayetten 9 gün sonra)
Emine
Emine
08 Temmuz 2023 19:35

Bana otel puan aracılığıyla yaptığınız cevap gibiyse hiç zahmet etmeyin. Bakın ben sizi tanımam siz beni. İyi olan iyidir. Tesise bir garezim yok. Elbet iyi olan başkalarının memnun olduğu ya da benim memnun olup başkalarının olmadığı konularda var. Tek üzüntüm yanımıza gelip bir özür ya da bir ilgi gösterilmemesi. Cevap olarak eşinizde bir şey yok yazılmış. Nasıl biliyorsa böyle lakayıt bir cevap yazmış yetkiliniz. Eşim kıl payı kurtuldu refleksle. Düşseydi düşünemiyorum ne olurdu. Ama ağır bel fıtığı rahatsızlığı var. Gece boyu ilaç aldı. Tansiyonu var stresten o da tavan yaptı. Hala ağrısı var. Bu nasıl bir aymazlıktır ki dalga geçer gibi, ne oldu ki eşinize diye otel puan a cevap yazmışsınız. Bakın eğer yine böyle bir yazı ile karşılaşırsam sizi dava ederim. Kanuni olarak karşı karşıya geliriz. Tehlike atlattı eşim.

Duru sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2023 13:58

16 Temmuz 2023 01:00
Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Dream Holiday Resort Dream Resort Hotel Ören

27 Temmuz 2024 14:32
Ender sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2023 20:49
Dream Holiday Resort Hiçbir Tatilim Bu Kadar Kötü Geçmemişti
Trkn sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2024 20:51