Dr. Salih Selman Bebeğim Sünnet Yapılırken Yanlış Müdahalede Bulunuldu

21 Haziran 2023 13:58

Salih selman'ı dindar ve ağzı dualı olduğu için tercih ettik. İlk bebeğimizi sünnet heyecanıyla götürdüğümüzde hevesimiz kursağımızda kaldı. Ne beni ne eşimi içeri aldılar. Bebeği kaçırır gibi sünnet odasına alıp bitirip getirdiler. Hatıra fotoğrafı çekilmek istediğimizde sekreter oldu. Bitirip getirirken acele ettirdi. Biz bebeğimizi sakinleştirmeye çalışırken, dibimizden ödemeyi yapmadınız diye ayrılmadı. Tüm bunları unutmaya çalışırken bir de üstüne altı ay sonra bebeğime yanlış müdahale yapıldığını öğrendim. Ucunda çıkan şu baloncukları sonucu doktora gittiğimde yanlış müdahale ve dolayısıyla bir sürü dikiş atıldığını, ödem toplandığını öğrendik. Salih selman'dan davacı olacağım. Bu işi yapamıyorlarsa ticarete çevirmeye gerek yok.

profile profile profile

Yorumlar (11)

Fethi
Fethi

Bugün bu sünnet haberini okuyunca kahvede karşı masada çay içen sünnetçi i***'e sordum. Bugüne kadar kaç çocuğu sünnet ettin dedim. Sayısını hatırlamadı. Kaç çocukta kanama olduğunu sordum. 40 yılda üç beş kişi oldu ama bir sorun olmadı dedi. Yorumlara bakıyorum da bu operatörün pipisini kesip te sorun çıkmamış ne kadar çok adam varmış. Bu kadar yalan bir araya gelmez. Burada bir linç kampanyası olduğu açık.

Sercan
Sercan

Akıl var mantık var! Doktorun tecrübesine, akademik çalışmalarına ve hasta yorumlarına falan bakılır. Ağzı dualı olunca tıbbi donanımı üst seviye mi oluyor? Yani ebeveynler olarak umarım bilinçlenirsiniz, yoksa sadece çocuk için üzülürüm 🤷🏻

Ahmet
Ahmet

Ne ticareti yapacak Allah aşkına iyi misiniz. Hastanenin 6000 liraya yaptığı işlemi 1000 liraya yapıyor. Paraya kıyıp hastaneye götürseydiniz. Şov peşinde koşarsanız böyle olur

Furkan
Furkan

Bu yorumu yaparken hiç mi vicdanınız sizlamiyor... Hangi anne ya da baba çocuğunun bunları yaşamasını ister... Bende mağdur oldum bebeğim yoğun bakımda yattı neler çektik aklınız almaz...

Bakış
Bakış

Tanınan ve yoğun olunca hızlı olmak durumunda kalınıyor bu yüzdende yanlışlar yapılabiliniyor. Herkese tavsiye çok gidilen yere gidilmez. Hata oranı yüksektir. Yükselmekte olan yerler iyidir çünkü zirveye varmak için minimum hata yapmaya çalışır.

Emre
Emre

Çok geçmiş olsun maalesef ki oğlumu ben de sünnet ettirdim bu şahsa daha önceden videolarla çok istiyordum ve oğlum doğduktan sonra iyi zannettiğim bu şahsa götürdüm götürmez olaydım evladımın geleceğiyle oynadı Rabbim böyle insanları nasıl bilirse öyle etsin inşallah geceler uykum kaçıyor evladımı nasıl böyle şahsa teslim ettim diye gerçekten çok pişmanım evladımın pipisinin derisini çok kesip yamuk yumuk oldu ve pipisi içeriye kaçıyor derisini Çok kestiği için öyle şahısları Sağlık Bakanlığı'na ve CİMER'e şikayet etmemiz gerek başka bebeklerin ve ailelerin canının yanmaması için😔

Murat

Kardeşim geçmiş olsun Allah şifa versin yavrunuza. Zor günler bekliyor sizi Allah yardımcınız olsun. Eğer ulaşabilirseniz Çapa çocuk ürolojisine ulaşmaya çalışın derim. 6 yıl araştırdık uğraştık Allah'ın yardımıyla şifayı oranın profesörlerinde bulduk bilginiz olsun.

Murat

Tahmin olarak söylüyorum zaten veremez o kasap rapor falan ama eğer hukuka taşıyacaksanız mutlaka ısrarla talep edin. Benim oğlum şu an 6 yaşında gitmediğim hastane götürmediğim doktor kalmadı ve hepsi yapılan işlemin raporunu sordu. Eğer sorununuz devam ediyorsa ve hastane doktor görecekse evladınızı derdinizi anlatabilmeniz için çok önemli o rapor. Aklı başında hiçbir hekim anlayamadı bize ettiğini.

Az Ra
Az Ra

Murat bey çapada ki doktorun adını verebilir misiniz acaba bizde o mağdurlardan biriyiz

Murat

Kardeşim çok geçmiş olsun, bu madrabaz bizi de perişan etti. Yaptığını iddia ettiği işlemin raporunu muhakkak talep edin bunlardan. Sonrasında çok ciddi uğraşıyorsunuz gerçek doktorlara derdinizi anlatmaya çalışırken. Allah şifa versin evladınıza.

Ayşenur
Ayşenur

Çok teşekkür ederim. Sizde de geçmiş olsun. Bu kadar zaman sonra talep edebilir miyim

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Salih Selman Doktor Hatası Yüzünden Çocuğumun Sağlığı Tehlikede

14 Nisan 2025 23:29