Dr. Murat Acar Liposuction Yanık Sıkıntısı

01 Nisan 2024 15:50

12 Mayıs'ta kol ve bacak bölgeme liposuction operasyonu için dr. Murat acar'a gittim. Ameliyat sonrasında bacaklarımda ve kolumda gözle görülür çökme, deri sarkması ve yamukluk oluşmaya başladı. Bacaklarımda yanık izleri meydana geldi.

Bu durum tüm hayatımı etkiledi. Ameliyat öncesi her şeyi yaparız diyen bu doktor ameliyat sonrasında sorunlarıma çözüm bulamadım ve yüzüme bile bakmadı.

Yorumlar (7)

Funda
Funda

Bende ne yazık ki çok sıkıntılı bir ameliyat yaşadım ayrıca benimle beraber olan çilem Hanım 1 aydır yoğun bakımda enfekte oldu 4 ameliyat belki fazlası oldu bana kan nakli yapıldı görüntü deseniz daha belli olmaz dendi deniyor ama dalga dalga

Sinem
Sinem

Doktorun yorumlarını okuyun lütfen çok başarılı bir doktor olmadığını düşünülüyor birkaç gün önce Bursa'da bir fenomen arkadaşımız karın germe ameliyatı sonrasında öldü yanlış bir operasyon düzenlendini düşünülüyor 1iskender1neşe kullanıcı adı

Ebru
Ebru

Elif hanım görümceniz ameliyat oldu mu acaba?

Pınar
Pınar

Merhaba Probleminizin dis8nda Ameliyat sonrası hemen yaşamınıza devam ettiniz mi peki. Ağrı sızlama kaç gün sürüyor

Elif
Elif

Merhabalar görümcem ameliyat olacak buse hanım murat bey ile görüşme yaptık öneriniz nedir tüm vücut işlem yapılacak neden bu problemi yaşadınız açıklama ya da gelişme oldu mu acaba

Nilüfer
Nilüfer

Merhaba ameliyat oldu mu görümceniz

Mina
Mina

Memnun kaldı mı acaba?

Op. Dr. Onurkan İdacı Başarısız Liposuction Ameliyatı Ve Sonrası Yaşanan Mağduriyet

19 Kasım 2024 18:34
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Doç. Dr. Yahya Baltu Vaser Liposuction İle Vücudu Yakması Ve Kalıcı Hasar

10 Şubat 2024 16:41