Betül sonuçtan hiç memnun değil

Doç. Dr. Yahya Baltu Vaser Liposuction İle Vücudu Yakması Ve Kalıcı Hasar

10 Şubat 2024 16:41

Vaser liposuction işleminin ne kadar önemli bir ameliyat olduğunu, doktor seçiminin dikkatli yapılması gerektiğini ve Vaser liposuction işleminin yeterli deneyime sahip olmayan kişiler tarafından gerçekleştirildiğinde ortaya çıkabilecek ciddi sonuçları aktarmak istiyorum. Doç. Dr. Yahya Baltu'nun gerçekleştirdiği Vaser Liposuction işlemi sonrasında vücutta yanıklar ve yanık izleri oluşmuş, birçok dokuya kalıcı hasar verilmiş ve ameliyatın üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen liposuction uygulanan bölgelerde acı hissi devam etmektedir. Ameliyat sırasında Doç. Dr. Yahya Baltu'nun liposuction yaptığı bazı bölgelerden yağ almayı atladığı ve bunun sonucunda vücut simetrisinin bozulduğu görülmüştür. Liposuction için yapılan kesikler vücudun gözle görülür yerlerine yapılmış ve kesiklerin bikini bölgesine gizlenmesi tercih edilmemiştir. Ayrıca Doç. Dr. Yahya Baltu'nun yeterli deneyime sahip olmadan estetik işlemleri hastalarına uygulamakta bir sakınca görmediği ancak sonuçlar beklenildiği gibi olmayınca bu durumu kabul etmediği anlaşılmaktadır. Bahsettiğim tüm bulgular doktor raporları ve resimlerle kanıtlanmıştır. Talep eden kişilere bu belgeleri gönderebilirim. Çıplaklık ve yanık izleri nedeniyle resimler Şikayetvar sayfasına yüklenememektedir. Bu işlemler sonucunda sağlık ve bedenimize zarar verilmiş olup, bu durumun kabul edilebilir olmadığını düşünüyorum.

profile profile profile

Arife
Arife

Çok üzüldüm bunları okudukça vazgeçiyorum liposuction yaptrmaktan.

Betül
Betül

Merhaba maalesef bizim bilmediğimiz o kadar çok hatalı estetik işlemi yapılıyor ki. Yaptıracaksanız kesinlikle liposuction üzerine uzmanlaşmış birine yaptırın ve board certified lisansı sahibi bir estetik cerrah bulun. Yahya Baltu isimli doktoru vaser liposuction işlemleri için önermiyorum.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Doç. Dr. Yahya Baltu Hayal Kırıklığına Dönüşen Liposuction Deneyimi!

15 Eylül 2025 15:11
Ayten sonuçtan memnun değil

29 Ağustos 2024 14:18
Doç. Dr. Yahya Baltu Liposuction Sırasında Vücudu Yakması
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Doç. Dr. Yahya Baltu Hatalı Liposuction Sonrası Nekroz, Derinin Yanması Ve Fibrozis

08 Nisan 2024 19:22