Domino's Pizza Mersin Susanoğlu Şubesi Yanlış Sipariş Sorunu Ve İlgisizlik

Mersin Susanoğlu şubesinden sipariş etmiş olduğum malzemeler kesinlikle yanlış ve hatalı gelmiştir. Firmaya iletmeme rağmen ne bir muhatap ne bir yetkili buldum. Bu bölgede fazla firma olmadığı için Domino's bu durumu kendi lehine kullanıyor. Kesinlikle alışveriş'te dikkat edilmesi lazım. Aç kaldığınız ayrıca paranız çöpe gider bilginiz olsun.

1 Destek
22 Mayıs 2024 01:16 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın , Deniz C. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

22 Mayıs 2024 17:44

Merhaba, Müşterimiz aranmış, ancak ulaşılamamıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Eksik Sipariş Ve Şubeye Ulaşılamama Sorunu

Domino's Pizza'dan verdiğimiz sipariş eksik geldi. Konuyla ilgili olarak, müşteri olarak ben değil, Domino's'un kendisi ...

Domino's Pizza Yanlış Ve Eksik Sipariş, Kalitesiz Ürünler Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

"Arayan müşteri hizmetlerindeki hanımefendi çözümcü ve anlayışlıydı, yaklaşımından memnum kaldım"

Sürekli Yanlış Sipariş Ve Eksik Malzeme Sorunu

Domino's yanlış sipariş ve her defasında eksik malzeme getiriyor. Özellikle...

Sürekli Yanlış Sipariş Ve Eksik Malzeme Sorunu

Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri Ulaşamamış 😶‍🌫️

"Teşekkürler"

Domino's Siparişi Düzgün Göndermiyor

"Müşteri temsilcisi o kadar iyiydi ki çok teşekkür ediyorum"

Tümünü Gör
Domino's Pizza Kütahya Pis!

Domino's PizzaKütahya Pis!

Mine
Malzemesiz Domino's Pizza Gönderimi

MalzemesizDomino's Pizza Gönderimi

Ramazan
Domino's Pizza Mantarsever Pizzada Mantar Yok!

Domino's PizzaMantarsever Pizzada Mantar Yok!

Hülya
Domino's Pizza Yanlış Ve Değersiz Ürün Gönderimi

Domino's PizzaYanlış Ve Değersiz Ürün Gönderimi

Kemal
Domino's Pizza Her Seferinde Yanlış Sipariş!

Domino's PizzaHer Seferinde Yanlış Sipariş!

Sinem

Öne ÇıkanKonular