Harun sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 18:38

Doha global fx adlı bir kuruluşa altı ay arandıktan sonra sisteme dahil edildim. Küçük meblağlarla işleme başladım ve kredi kullanmamı, aylık ödemelerinin kazançlarla karşılanacağını önerdiler. Sisteme yüksek miktarda para yatırdım. Her gün bir veya iki kez aranarak ödeme yapıldı; ancak sonrasında, benim bilgim dışında ve hesabımın zarar etmesine neden olacak şekilde mısır alımı gerçekleştirdiler ve hesabımı eksi bakiyeyle kapattılar.
Benimle iletişime geçen kişinin ismi e****, yatırım danışmanının ismi ise s****'dır.

10 Ekim 2024 09:54

Doha fx Global beni sisteme dahil etmek için E** isimli biri 6 ay boyunca aradı. Bir şekilde dahil ettiler yalanlarla. Hisse aldırdılar, ilk ay kar verdiler. Meğerse yemlemişler. Bir defa böyle oldu. Daha sonra kredi kullanın, yüksek kar kazanın diye motive ettiler. Sonrasında hesaba kendileri girip hisse alıp satmaya başladılar. Müdahale edemedim. Hesabı eksiye düşürdüler planlı bir şekilde. Buğday, mısır alımı yapıp eksiye çektiler, tam profesyonel bir ekip.

19 Ağustos 2024 21:34

Paramı aldılar. Bunu şöyle yapıyorlar: İlk önce ufak ufak yemliyorlar, az para ile kar yaptırıp. Sonra kredi kullandırıp ya da mevcut paranızı yatırtıp bir şekilde ikna ediyorlar. Tam profesyoneller, dikkat. Akabinde hesabı eksiye düşürüyorlar. Bilerek ve size sormadan alım satım yapıyorlar. Hiçbir şekilde müdahale edemiyorsunuz, ben yaşadım.

06 Ağustos 2024 14:55

Doha global fx paramı ALADI bunu da çok profesyonel bir şekilde yaptılar. Önce yemlediler ufak tefek kar verdiler sonra kredi kullandırıp beni bilerek terse düşürdüler. Hesabıma girerek mısır buğday gibi ürünler alarak ve benim rızam olmadan aldılar. Hesap eksi bakiyeye düşürdüler. Bu yol ile yurt dışına parayı çıkarıyorlar ben savcılık ve CİMER üzerinden işlem başlattım. Sizinde paranızı almış iseler bu yolu izleyin. En azından dosyanız açılmış olsun.

22 Temmuz 2024 15:45

Ben 2 ay önce girmiştim sisteme. 6 ay aradılar artık utanma belası sisteme girdim. İlk zamanlar aradılar kar yaptırıp ufak tefek sonra kredi kullanın yüksek kazanç vadedip hesabı birden eksiye düşürdüler. Bu sistemin güvenilir hiçbir tarafı yok hesap kapandımı bir daha ulaşma imkanı yok başvuracak bir yerinizde yok

29 Haziran 2024 09:37

Uzun süre sizi sisteme sokmak için arıyorlar sonra hesabınızı eksiye düşürüyorlar bilerek planlı bir şekilde sakın Doha global fx güvenmeyin kanmayın. Sarp Karaca diye biri sizi dolandırıyor sakın kanmayın paranızı alırlar. Muhatap bulamazsınız. Bir iki kere sizi yemliyorlar devamında tüm paranızı alıyorlar sakın sisteme girmeyin hesap açmayın güvenmeyin

31 Mayıs 2024 21:17

Doha fx diye bir yatırım sistemi yapmışlar müşteri danışmanı sarp Karaca diye birisi herkesi yüksek kar vadi ile sisteme sokuyor kredi kullanmasını istiyor düzenli ödeme yaparız diye. Bir iki kere para gönderip yemliyorlar sonra hesabınızı sistemli bir şekilde eksiye çekiyor ve hesabı yani parayı alıyorlar. Neden diye sorunca hesabınız eksiye düştü diyorlar. Bildiğiniz tezğah. Sizleri arayan olursa sakın açmayın sosyal ağdan doha yatırım görürseniz bir deneyeyim diye form doldurmayın. Doha global fx uzak durun paranızı yurt dışına alıyorlar. Uzak durun.

1717179472299.img-1700.jpg
1717179461785.img-1698.jpg
1717179438930.img-1519.jpg
25 Mayıs 2024 13:41

Şikayet vara şikayet yazdım. Doha global fx ile. Sorun çözülmedi ama çözüldü diye ibare koyulmuş. Sorun çözülmediği halde neden çözüldü diyorlar anlamadım. Şikayetim halen devam ediyor hukuksal yollara da başvuracağım. Okuyanlar doha fx ile sisteme girmesinler

1716633659577.img-1700.jpg
1716633647229.img-1698.jpg
1716633615854.img-1697.jpg
Harun
Harun
25 Mayıs 2024 09:11

Doha global fx dönüş yapmadı bir şey çözülmedi. Sakın sisteme girmeyin.

Berkan
Berkan

Harun bey iyi günler bunları şikayette bulunmanız güzel, ben de bulunacağım lakin delillendirmeyi nasıl yapacağız, hesap patlattılar, görünmüyor ama, bunu nasıl ispat edeceğiz. Forexte Mağdur olanlardan parasını alanlar olmuş mu. Ayrıca yakında bunlara operasyon yapılır, ele geçirilen paralar iade edilir mi? Cevaplarsanız sevinirim

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Yatırım Platformunda Hesap İşlemleri Ve Para Kaybı Sorunu

14 Haziran 2025 12:59

05 Aralık 2024 11:05
Bengü sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 18:24