Diva Kadın Dr. Gökçen Erdoğan Hastasına İlgisiz Davrandı

07 Mayıs 2023 01:13

Öncelikle Gökçen Erdoğan hayranı olup, hayal kırıklığıyla yazıyorum. Belirli bir miktar karşılığında 2023 Mayıs ayında Ankara Liv Hospital'da randevu oluşturdu. Hastane girişi yapıldı, ödemeyi sorduğumda doktorla görüşmemiz gerektiği söylendi. Ameliyata alınmadan ödemeyi sadece nakit yapabileceğimizi söylediler.

Kredi kartı ya da havale yapabileceğimi söyledim başta kabul etmediler. O kadar nakit parayı kim yanında taşıyor, bilgimiz olsa ona göre hazırlığı yapardık dedim. Neyse artık asistanının hesap numarasını verdi, parayı yolladıktan sonra eşim ameliyata alındı. Karşılığında ne bir fiş, ne bir fatura.

Ameliyattan sonra gün geçmesine rağmen durumuyla ilgili aranıp sorulmadık. Mantık şu şekilde ilerliyor. Parayı alırım, ameliyatı yapar, sonrasında sen yoluna ben yoluma...
Yardımcısına bir soru sorduğumuzda keyfi yerinde değilse asla düzgün şekilde bir cevap alamıyorsunuz.

Instagram paylaşımlarında canlarım dediğine bakmayın. Tüccar mantığıyla hekimlik olmaz. Instagram paylaşımlarının arkası boş çıktı.

Selin
Selin

Merhaba ben de bir ameliyat için hocayı düşünüyorum. Yorumunuza denk geldim ve verilen cevaba. Hangisi doğru bilmiyorum tabi. Merak ettiğim buraya şikayette bulunurken elimizdeki belgeleri de yollamamız isteniyor. Sizin için hasta kaydı yoktur deniyor. Mesela iddianızı desteklemek için yaptığınız ödemenin dekontu var mi elinizde, onu bu platformla paylaştınız mi? Bu konuda cevabinizi merak ediyorum. Sonuçta burda okuduklarımızla bizim kararlarımızda da değişim olabiliyor.

Kübra
Kübra

Merhaba Şirin hanım, siz Gökçen Hanım ile görüştünüz mü?

Assocprofdrgökçen
Assocprofdrgökçen

Sayın Hastamız, şikayetiniz üzerine kayıtlarımızda yapılan incelemede hasta kaydınızın bulunmadığı görülmüştür. Sağlıklı günler dileriz.