Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Devecioğlu - Harbinger Devecioğlu Harbinger Ütü Masalarında Eksiklik Ve Defolu

Devecioğlu - Harbinger Devecioğlu Harbinger Ütü Masalarında Eksiklik Ve Defolu
19 Mayıs 2024 14:25

Bir hafta önce Harbinger marka bir ütü masası satın aldım. İç U sacının biri normal sıkılıkta iken diğeri çok boşluklu olduğu için plastik tutucu oynuyor ve ütü masasına bastırınca yaklaşık 3-4 cm aşağı eğiliyordu. Satın aldığım mağazadan ürünü iade ettim. İade süreci oldukça zahmetli ve tehlikeliydi. Mağazaya teşekkürlerimi ilettim.

Bu hafta bir üst modelini ve biraz daha pahalı olanını tercih ettim. Daha sağlam ve sallanmayan bir model aldım: Alfaboard Harbinger 'yeni nesil' ütü masası. Ancak bu üründe de her iki taraftaki U sacında fazlasıyla boşluk vardı ve ütü masası sağa sola sallanıyordu. Bu sefer ürün değişimi yapmak istedim. Ayrıca yeni aldığım ütü masasının üstünde bulunan tanıtım ve resimli kullanım görselinde ütü bezinin altında sünger olduğu belirtilmesine karşın, bezin altında 5 mm kalınlığında sünger bulunmuyordu. Başka bir ürün daha inceledim ve o ürünün altında da sünger yoktu.

Mağaza içerisindeki teşhir ürününde ütü bezinin altında 5 mm kalınlığında sünger mevcuttu ve tanıtım resminde de sünger gösterilmişti; ancak satın aldığım üründe ütü bezinin altında 5 mm kalınlığında sünger yoktu!

Kemal
Kemal
21 Mayıs 2024 19:44

Ütü masası bezin altında 5 mm "sünger yok" ve üretici firmanın umurumda değil? Nasıl 2 yıl garantisi var! Yani laf olsun diye mi "garanti" veriyorsunuz! Üretici olarak ürününün arkasında neden durmuyorsunuz!

Gül sonuçtan hiç memnun değil

Devecioğlu - Harbinger Gimsa Devecioğlu Harbinger Ütü Masası

16 Şubat 2024 15:27
Ali sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2025 12:20
Gazelle Ütü Masası Kısa Sürede Arızalandı, Müşteri Hizmetleri Yetersiz Kaldı
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2023 14:51
Gazella Ütü Canavarı