Delta Bahis Para Çekememe Sorunu

07 Haziran 2024 16:35

Delta bahis sitesi'nde kullanıcıyım ve size büyük bir sorun hakkında yazıyorum. Bugün Delta bahis sitesi'nde oynadığım oyun sonucunda 50,000 TL kazandım ve fotoğrafını yükledim. Ancak, kazancım hala hesabıma yatırılmadı.

Kazancımın hesabıma yatması için destek ekibiyle iletişime geçtim. Bana çeşitli bahaneler sundular ve paranın tamamını değil de yarısından bile daha azını ödeyeceklerini söylediler. Bu durumun kabul edilemez olduğunu belirtmek isterim. Zaman geçmesine rağmen ödeme yapılmadı. Defalarca kez iletişime geçmeme rağmen, hiçbir çözüm sunulmadı.

Başka sitelerin moderatörleriyle de görüştüm ve bu şekilde bir durumun olamayacağını söylediler. Aşağıya görsel olarak ekledim. Kazandığım miktarın en kısa sürede hesabıma yatırılmasını talep ediyorum. Bu durumun çözülmesini rica ediyorum. İletişim bilgilerim aşağıdadır.

Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Delta Bahis Haksız Kazanç Silinmesi Ve İletişim Sorunları

29 Ekim 2024 16:17

Kazandığım 50000 TL Ödenmiyor Müşteri Hizmetleri Net Bilgi Vermiyor

16 Ekim 2025 09:20
Bulut sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2025 00:04
Uğur sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Uğur
29 Ekim 2024 04:15
"Telegramdaki admin arkadaşımın sabrı ve empatisi sayesinde problemim çözüldü. Ancak müşteri hizmetleri ve finans departmanı bu sitenin adına ve unvanına yakışmıyor acilen bu soruna çözüm bulmaları kişisel önerim! Teşekkürler!"