Merve sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Yeni Klima Sürekli Arızalanıyor Ve Sorun Çözülmüyor!

Merve
31 Ağustos 2024 17:02

26 Haziran'da İstanbul Bahçelievler Talatpaşa Caddesi'nde bulunan Aksa Isı Sistemleri bayinizden almış olduğum Zeta Shira Plus 14.000 BTU/h ürünümü 10 Temmuz günü Daikin hsn Mekanik - 0212 505 05 50 tarafından montaj için geldiler ve montaj tamamlandı. 11 Temmuz günü klima çalışmamaya ve F3 hata kodu vermeye başladı. Arayıp randevu aldım, 13 Temmuz Cumartesi akşamı tekrar gelip sensör takımında arıza olduğunu ve fabrika çıkışlı bir hata olduğu söylendi ve parçanın siparişinin pazartesi günü verileceği, 5 gün içerisinde de parçanın gelip tekrar klimanın tamiri yapılacağı söylendi. 13 Temmuz akşamı sensör takımının bozuk olduğu ve aynı zamanda montaj yapılırken gaz boru hattında zarar verildiği ve onun da tamiri yapıldığı söylendi. 14 Temmuz günü şehir dışındaydık, 15 Temmuz günü tekrar klimayı açtığımda sadece üflediğini ve soğutmadığını anladım. 16 Temmuz sabahı tekrar arıza randevu talebi için aradım ve 19 Temmuz Cuma gününe sensör takımının geleceği ve o gün işlem yapılacağı söylendi ve gelip sensör takımını değiştirdiler. 20 Temmuz Cumartesi tekrar aradım ve klima çalışmıyor, aynı uyarıları vermeye devam ediyor. Pazartesi günü aradığımda da 23 Temmuz Salı gününe randevu verildi ve telefonda konuştuğum yetkili bana klimanız çalışıyor dedi. Bu akşam tekrar teknik servis gelecek ve ben değişim ya da iadesini istiyorum. 2 Ağustos'ta klimadan su damlamaya başladı ve hala devam etmektedir. Defalarca müşteri hizmetlerine arıza kaydı oluşturmama rağmen hala sonuç alamadım. 2 ay önce sıfır aldığım klimayı 4 gün kullanabildim ve hala çözüme ulaşmadı. İadesini istiyorum. Bu süreç çok yorucu ve zaman kaybı. İade için sürekli talep açıyorum ama hala sonuç yok. Genel müdürlük ile görüştüm hala çözüm bulamadılar. Daikin bölge müdürü ise iade almayın, oyalayın müşteriyi diye açıklama yapıyor. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

02 Eylül 2024 10:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merve
04 Ekim 2024 13:22

Merhaba. İki ay oldu hala değişim ya da iade yapacaksınız. Alıyordum hala konu inceleniyor diyorsunuz. Acaba neyi inceliyorsunuz defolu ürün benim evimde hala.

Cem

Şikayetinize çözüm sunuldu mu?

Müderris sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Yeni Alınan Klimada Sürekli Arıza Ve Çözüm Eksikliği!

Müderris
04 Ağustos 17:16
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 13:25
Daikin Klima Kurulum İçin 1 Buçuk Ay Sonrasında Gün Veriyor
Rana sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 17:26
Daikin Kategorileri