Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombi Ateşleme Problemi

Mesut
03 Ocak 2024 14:14

2023 Ağustos ayında almış olduğum Daikin Condense model kombide ateşleme hatası olduğu için sürekli gürültü ve titreme oluyor. Servisi ilk çağırdığımda yapıldığını söyleyerek gitti. Fakat gittikten sonra aynı sıkıntı devam etti. Yaz ayları olduğu için çokta üstelemeden kullanmaya devam ettim. Fakat şu an kış ve kombinin bu hatasından dolayı ısıtmada gecikmeler yaşanması ve de sanki çok eski bir kombiymiş gibi acayip sesler gelmesinden dolayı tekrar servis çağırdım. Gelen ekip uğraştı fakat çözüme ulaşamadığı için parça değişeceğini söyledi. Bende yeni alınan bir kombinin parça değişimini istemediğim için ürünün değiştirilmesini talep ettim. Bunun için çağrı merkezine talepte bulundum. Üzerinden neredeyse 20 gün geçmesine rağmen hiçbir gelişme yok. Ben sıfır aldığım ürünün parça değişimini istemiyorum. Yenisiyle sıkıntısız olan bir kombiyle değişmesini talep ediyorum. Daikinin şahsımda oluşturduğu intiba tamamen yerle yeksan oldu. Bu kadar büyük bir markanın bir de 6 yıl garanti kapsamında olan ürününün firmanın ürününe olan güveni diye düşünerekten almıştım. Hayal kırıklılığı olmaması dileğiyle.

22 Mart 2024 08:51

Daikinin bu kadar basit bir firma olduğunu bilmiyordum. Umurlarında değil. Kombi üretimini bırakmalı diye düşünüyorum. Becerememişler. En azından isimlerine halel gelmez. Servis her gelip gittikten sonra farklı bir arıza ile karşılaşıyorum. Artık ben utanıyorum.

03 Ocak 2024 14:19 (Şikayetten 4 dakika sonra)

26 Şubat 2024 16:00

Sıfır Kombide Sürekli Arıza Ve Hizmet Eksikliği

Miraç
17 Ocak 2025 21:13

Daikin Kombi Sorunu: Sürekli Soğuk Su Akıyor

Ümit
10 Ocak 2025 16:25
Tuğrulhan sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Kombiden Ateşleme Esnasında Yüksek Ses Çıkması

Tuğrulhan