Enes sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klima Pişmanlığı Hakkında

Daikin Klima Pişmanlığı Hakkında
06 Haziran 2024 09:29

Garantisi devam eden Daikin klimam arıza verdi kendiliğinden kapandı ve çalışmıyor ışığı yanıp sönüyor. Yaz ayındayız Antalya da yaşıyorum. Evde çocuk var servis kaydı oluşturmama rağmen dönüş olmuyor Daikin müşteri hizmetlerini aradığımda ise servisler talebinizi red etmiş diye cevap alıyorum. Tekrar talep oluşturuluyor yine dönüş olmuyor. Sorun yaşamayalım diye kaliteli bir ürün almak istiyoruz ama bu tür şeylerde en önemli şey teknik servistir yoksa mağduriyetiniz devam ediyor.

04 Ağustos 2024 08:51

1,5 ay önce yaşadığım sorunu servis gelmesine rağmen çözemedi. Aynı sorun devam ediyor. Klima çalışıyor ama soğutmuyor. Servis kaydı 30.08.2024 tarihinde servis kaydı oluşturdum hala bir dönüş olmadı ve Antalya da yaşıyoruz klima en önemli eşyadır burada satış sonrası destek çok kötü. Bu marka bir daha tercihim olmayacak.

Ek
06 Haziran 2024 09:49 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Daikin Sıfır Klimaya 2. El Muamele

29 Ekim 2023 16:28