Alper sonuçtan hiç memnun değil

Cross Group Yatırım Vaadiyle Kaybedilen 26 Bin USD

18 Mayıs 2024 09:55

Cross Group Trade yatırım şirketine yaklaşık 26 bin USD para yatırdım ve 11 bin USD kar elde ettiler. Daha sonra '20 bin bonus kazandınız, hesabınıza geçmesi için 20 bin daha yatırın' dediler. Ben yatırmadım ve sürenin 30 Nisan'a kadar olduğu söylendi, ancak sonra 15 Mayıs'a ertelendi. 'Kazancınızdan vergi çıktı' denildi ancak miktar belirtilmedi. Kimseye ulaşamıyorken onlar istedikleri zaman bana ulaşabiliyorlardı. 15 Mayıs'ta M*** A*** isimli bir kişi Skype üzerinden TOBB'dan olduğunu ve çekim işlemi için yardımcı olacağını söyledi. Kazancın %20'sini yatırmam gerektiğini, bunu yaptığım takdirde gün içinde paramı alabileceğimi belirtti. Ana paramı kurtarmak için istenen 2000 USD'yi yatırdım ancak daha sonra M*** A***'a ulaşamadım. Yatırılan para bir yıl işlem görmemesi durumunda şirkete kalıyor. Mahkemeye verilmediği sürece buraya yatırılan paranın geri alınması imkansız ve yasal süreci başlatmanın faydalı olacağını düşünüyorum. Lütfen paranızı bu şirkete yatırmayın.

Yorumlar (6)

Melis
Melis

Alper bey merhaba çok benzer meblağlarda aynı şekilde bir olay yaşadım konuyla ilgili iletişime geçebilir miyiz

Lütfiye
Lütfiye

Savcılık ya da sibersuclara başvurun aynı şeyleri yaşadım birlik olalım ki yakalansın lar

Hatice
Hatice

Paranızı alabildiniz mi

Oğuz
Oğuz

Crossgroup mağduruyum bilgi verecek var mı

Alper
Alper

Evet

Müzeyyen
Müzeyyen

Melis hamım alper bey ile iletişime geçtiniz mi

Alper sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 21:15