Mehmet sonuçtan çok memnun

Corby Drones Cx026 Drone Sürekli Dengesiz Uçuş Ve Pervane Sorunları

29 Mayıs 2024 10:32
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Şu an için ilgi alakadan dolayı teşekkür ederim”

BİM'den yaklaşık 2 ay önce aldığım corby cx026 drone, ilk çalıştırmada sürekli dengesiz uçarak sağa sola çarptı ve bu sebepten pervaneleri zarar gördü. Biraz uğraşarak yedek pervanelerle kalibrasyon yaptım. Sonrasında ertesi gün ilk uçuşta yine dengesiz bir şekilde havalanınca kendi kendine sert yükseliş ve denge kaybı yüzünden yedek pervaneler de zarar gördü.

Şimdi yedek pervane arıyorum fakat hiçbir yerde bulamadım. Ayrıca kafama takılan soru şu: pervaneleri yenilesem yine kendi kendine dengesiz uçuşlar yapar mı acaba? Cihazın kalibrasyonunda mı sıkıntı var, bilemedim. Yardımcı olur musunuz? Geri dönüş sağlarsanız sevinirim.

29 Mayıs 2024 11:02 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Corby Drones ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

29 Mayıs 2024 11:28

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

29 Mayıs 2024 11:54

Çağrı merkezindeki merve hanıma verdiği bilgiler ve ilgi alaka için teşekkür ederim Almış olduğum cihazı kargo aracılığı ile servise gönderdikten sonra sorunuma çözüm üretileceğini incelendikten sonra tarafıma bilgi verilerek bir çözüm sağlanacak inşallah

29 Mayıs 2024 11:56

Şu an için ilgi alakadan dolayı teşekkür ederim

Atakan sonuçtan çok memnun

Corby CX017 Stabil Uçmuyor