Yusuf sonuçtan çok memnun

28 Eylül 2024 03:25
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
“Hızlı bir şekilde cevap verildi ve arama yapılarak sorunu çözüm üretildi. Teşekkürler...”

BİM'den Corby drones aldım, pervane motorunun biri arıza yaptı. Yedek parça bulamıyorum. İlgili firmaya ulaşamıyorum. İnternet sayfası üzerinden birçok araştırma yapmama rağmen herhangi bir yerde parçaya rastlayamadığım veya firmanın bilgilerine ulaşamadığımdan dolayı yazmak zorunda kaldım.

28 Eylül 2024 09:04 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Corby Drones ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

28 Eylül 2024 14:18

Yedek parça lazım bulamadığım için yardımcı olursanız seviniriz cevap beklemekteyim ( pervane dişlileri sıyırmış pervanenin bağlantı kolunu komple istemekteyim

28 Eylül 2024 14:22
Corby Drones Drone Pervane Motoru

Pervane dişlileri arızalı pervanenin kolunu komple almak istiyorum

28 Eylül 2024 14:56

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

28 Eylül 2024 15:21

Telefonum müşteri hizmetleri tarafından alınarak gerekli bilgilendirmenin yapıldığı arayan kişinin çok ilgili olduğu ürünü servise gönderilerek sorununu çözülebileceğini beyan ettiği ilgiler için teşekkürler

02 Ekim 2024 10:50

Özgür sonuçtan çok memnun