Onuralp sonuçtan memnun

Corby Drones CX014 Model Drone Dişli Sorunu

Corby Drones CX014 Model Drone Dişli Sorunu
03 Aralık 2024 16:46

Corby cx014 model dronumun dişlisinin kenarları sıyrılmıştır bu yüzden pervane dönmemektedir.

02 Ocak 16:35

Corby marka dronum tamur olup elime ulaştıktan 15 gün sonra kumandadan gaz vermeme rağmen havaya yükselmiyor. Corby cx014 model dronumun tamir edilmesini corby markasından rica ediyorum Dronum tamir edilip elime ulaştıktan bir süre sonra kullanmamama. Rağmen havalanmıyor dronumun tamir edilmesini istiyorum.

01 Ocak 13:37

1 ay önce tamir etmeleri için corby markası ile şikayet var aracılığı ile iletişim kurmuş ve dronemi tamir ettirmiştim ancak tamir edilip elime ulaştıktan sonra havalanmamaya başladı corby cx014 marka dronemin tamir edilmesini rica ediyorum markanın ilgilenmesini istiyorum

04 Aralık 2024 08:34 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Corby Drones ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

04 Aralık 2024 14:09

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

05 Aralık 2024 17:23

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

12 Ağustos 2024 22:38
Corby Drones Dişlik Düştü Kayboldu Aynısında Bir Yerde Yok Parça