25 Haziran 2023 01:22

Bugün, yani 24 Haziran 2023'te Teknosa'dan corby anka Pro cx019 model drone aldım. Telefona yansıtabilmek için kutu içinden çıkan önemli ve pratik bilgiler kılavuzundaki telefon uygulamasına ait QR kodunu okutunca, bölge ve ülkemde desteklenmediğini söylüyor. QR yerine şekilde gösterilen fly GPS uygulamasını denedim ama drone telefona bağlı görüldüğü halde uygulama dronu görmüyor.

Bunlar dışında hk fly GPS, hfun Pro, fyd uav, FHD UFO gibi diğer uygulamaları da denedim ama hiçbiri dronu görmedi. İPhone 7 Plus kullanıyorum ve drone da wi-fi olarak telefonuma bağlanıyor, ancak arada zayıf sinyal veriyor ve telefonla bağlantısı kopuyor. Açıkçası, önceki modellerine göre daha iyi özelliklerde olduğu iddia edilen ve daha uygun bir fiyata satılan bir modelde bu tür bir sorun olması hoş değil.

Halihazırda kutu içinden çıkan QR kodlu uygulamaya bile ulaşılamayıp ülkemde ve bölgede desteklenmediği de enteresan. O halde, bu bilgi neden başta verilmiyor? Uygulama yoksa, yani telefonla eş zamanlı görüntülenemeyecek ise vaat edilen özellik yok demektir.

Çağrı merkezinizi de aradım, ancak bayram tatili sebebiyle çalışmıyorlarmış. Acil çözüm bildirirseniz memnun olurum. Zira, biz de bayramda kullanmak için aldık ve aksi takdirde her anlamda işlevsiz kalıyor. 5000 küsur fiyat ödeyip aldığıma değil, pişman oldum.

25 Haziran 2023 11:11 (Şikayetten 9 saat sonra)
03 Temmuz 2023 15:13

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Corby Drones Müşteri İletişim Merkezi

Sercan
Sercan

Bu konu ile ilgili son durum nedir acaba neden uygulamayı kullanamıyoruz ya da gerekli güncellemeleri yapmıyorsunuz en azından insanlara alırken bu konu ile ilgili bilgi verilmesi gerekmiyor mu

Şafak sonuçtan memnun

Corby CX019 Hayal Kırıklığı

29 Haziran 2023 00:01
"Hiç zaman kaybetmeksizin tarafıma yapılan geri dönüş ve bilgilendirme için firma yetkilisine gösterdiği ilgiden sebep teşekkür ederim. Ancak drone yetkili servise gitmeden önceki gibi döndüğünde de düşeyde ve yatayda kısa mesafelerde kontrolden çıkarak kaybolma tehlikesi ile uçuşuna devam ediyor. :("
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Corby Anka Pro Cx019 Uygulama Erişim Problemi

31 Ağustos 2024 21:49
Corby Anka Pro Cx019 Uygulama Erişim Problemi
Ekrem sonuçtan çok memnun

24 Ekim 2025 16:41
"Özellikle Sinem Hanimin gayretlerine hayran kaldım o kadar talihsizlik yaşadım ama Sinem Hanim sayesinde sorunum çözüldü marka hakkında tüm fikrim değişti çok teşekkür ederim süreç yonetimi harika bir çalışan ellerinize saglik"