Tuğçe sonuçtan çok memnun

Coffy Eksik Ürün Ve Ulaşılamayan Şube Sorunu

Coffy Eksik Ürün Ve Ulaşılamayan Şube Sorunu
18 Ağustos 2024 14:41
Tuğçe'nin Teşekkür Mesajı
“Geri dönüşler erken ve güzel şekilde oluyor. Arayan kişilere teşekkür ederim”

İnternet üzerinden sipariş verdim. Ürünleri eksik getirdiler, üstüne de asla şubeye ulaşamıyorum. Kurye de 'Bizlik bir şey yok, orayla görüşün' diyor. Zaten görüşebilsem kuryeyle hiç muhatap olmam. Bu ne saçma iş anlamadım. Müşteri memnuniyeti denen bir şey yok. Parayı alıyorlar, eksik ürün gönderiyorlar, sonra ulaşabilirsen ulaş.

25 Eylül 2024 02:19

Ya bu coffy gerçekten anlam veremiyorum. İstanbul Sultangazi şubesinden de menü söyledim. Eksik ürün gönderildi. Şimdi Ankara Sancak coffy den sipariş verdim yine ürün eksik gönderildi. Şaka mısınız? Personellerinizi eksik ürün gönderin diye tembih mi ediyorsunuz? Bu nasıl sorumsuzluk? Ulaşmak istesek ulaşamıyoruz sadece bant kaydı bir müzik dinletiliyor. Verdiğimiz paraya yazık beklediğimiz zamana yazık. Gerçekten insanlardan bu şekilde para koparmaya çalışmak çok ucuz bir davranış yazık. İstanbul'da da aynı problemi yaşıyorum. Ankara'ya geliyorum yine aynı problemi yaşıyorum bunun artık tesadüf olmadığını ürün kalmamışsa bilgilendirip iptal etmek yerine direk insanları aç bırakmayı tercih ediyorsunuz herhalde. Kahvenin kapağı tam kapatılmamış dökülmüş yarısı gerçekten ayıp

24 Eylül 2024 12:34

Ek
Ek
24 Eylül 2024 12:32

Ya bu coffy gerçekten anlam veremiyorum. İstanbul Sultangazi şubesinden de menü söyledim. Eksik ürün gönderildi. Şimdi Ankara Sancak coffy den sipariş verdim yine ürün eksik gönderildi. Şaka mısınız? Personellerinizi eksik ürün gönderin diye tembih mi ediyorsunuz? Bu nasıl sorumsuzluk? Ulaşmak istesek ulaşamıyoruz sadece bant kaydı bir müzik dinletiliyor. Verdiğimiz paraya yazık beklediğimiz zamana yazık. Gerçekten insanlardan bu şekilde para almaya çalışmak çok ucuz bir davranış yazık. İstanbul'da da aynı problemi yaşıyorum. Ankara'ya geliyorum yine aynı problemi yaşıyorum bunun artık tesadüf olmadığını ürün kalmamışsa bilgilendirip iptal etmek yerine direk insanları aç bırakmayı tercih ediyorsunuz herhalde. Kahvenin kapağı tam kapatılmamış dökülmüş yarısı gerçekten ayıp

18 Ağustos 2024 14:45 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Tuğçe B. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşıyor olacağız  Saygılarımızla Coffy Müşteri Hizmetleri

18 Ağustos 2024 15:01

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Coffy Müşteri Hizmetleri

29 Ağustos 2024 18:44

29 Ağustos 2024 18:53

Kısa sürede çözüme kavuşturdular sorunumu çok ilgiliydiler kendilerine teşekkür ederim

25 Eylül 2024 12:10

04 Ekim 2024 20:02

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Coffy Müşteri Hizmetleri

04 Ekim 2024 20:04

Geri dönüşler erken ve güzel şekilde oluyor. Arayan kişilere teşekkür ederim

12 Eylül 2024 17:08

08 Nisan 2024 22:59