Erol sonuçtan çok memnun

Cif Krem'in Dibe Çökmesi!

02 Temmuz 2024 20:16
Erol'un Teşekkür Mesajı
“Hemen cevap verdikleri ve çözüm ürettikleri için teşekkür ederiz.”

Şok market 'ten kasa arkası ürün olarak aldığımız Cif Cleanboost Krem Temizleyici Limon 1500 ml dibine çöktü ve taş gibi oldu. Üst yüzeyde sıvılaşmış bir tabaka kaldı. Kullanmadık. Bu, ikinci kez başımıza geldi. İkisi de aynı şekilde oldu.

02 Temmuz 2024 20:06

Isparta Şok marketten kasa arkası ürün olarak satın aldığım Cif marka krem temizleyici dibe oturdu taş gibi kaldı üste su gibi bir tabaka çıktı. Daha 1 hafta önce aldım. Cif marka diye güvenip almayın. Daha önce 1 kere daha böyle bir olay başımıza geldi. Demek ki artık güvenilmeyecek

03 Temmuz 2024 09:27 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

03 Temmuz 2024 19:43

Çözüm odaklı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim

06 Temmuz 2024 12:27

Hemen cevap verdikleri ve çözüm ürettikleri için teşekkür ederiz.

Onur sonuçtan çok memnun

Cif Kutu Dibinde Katılaştı Kaldı

Onur
26 Mart 2024 01:14
"Şikayet üzerine beklediğimden daha kısa sürede aradılar ve ürünü inceleyeceklerini söylediler incelemeye de kalmadan yeni ürün gönderdiler. Eski ürünü de taraflarına ulaştıramama rağmen sorun olmadı. İlgi alaka anlayış ve hızlı çözüm için teşekkür ederim. Cif'e de bu yakışırdı zaten"

Cif Krem Temizleyici: Beklenmedik Köpürmeme Ve Tortu Sorunu

Gözde