Fiyat Belirsizliği Ve Kaba Hizmet Deneyimi

29 Aralık 2024 18:42

Öncelikle menü diye bir şey yok aldığınız şeyin fiyatını sormak zorunda kalıyorsunuz. Fiyatlar her hafta güncelleniyor. Fiyat ibrası koymak mecburi değil miydi? Bugün Kentpark mağazanızdan yapmış olduğum siparişte hazırlayan çalışana üstüne Çilek ekler misiniz diye sorunca oldukça kaba bir şekilde bardağın üzerinde boşluk olmasına rağmen koyamayacağını bardağın boyutuna göre malzeme koyabileceğini belirtip surat asıp arkasını döndü. En son üzerine eklenen gofret vs. Gibi malzemeleri ise asla üzerine eklemedi halbuki Atlantis şubesinde hangi boy alırsanız alın üzerine ekleme yapabiliyorsunuz. 188 TL verdiğim minicik şeyin içerisinde olan meyve miktarı ise gülünç. Şirkete önerim önce çalışanlarını dikkatli seçmesi sonrasında ise fiyatlar konusunda ibare bırakması. Bu tüketiciyi yanıltabiliyor ayrıca menü ve fiyat eklemek artık mecburi.

29 Aralık 2024 18:52 (Şikayetten 9 dakika sonra)
Dicle
Dicle
29 Aralık 2024 19:03

Kentpark AVM şubesinde bugün gerçekleşti. Fişi maalesef attık. Başörtülü çalışanınız oldukça kabaydı. Atlantis AVM şubesinde geçen haftalarda daha ucuz ödediğime neredeyse eminim. Bence fiyatları afiş şeklinde asmalısınız zira o kadar küçük olmalı ki biz menüyü göremedik. Alakanız için teşekkürler.

29 Aralık 2024 19:18

Fiyatlarımız A3 boyutunda kasa yanında bulunmaktadır. Gerekli kontrolleri ve uyarıları gerçekleştireceğiz.

Alameddin sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2023 00:58
Ehdişam Künefe Kapı Müşterisine Zerre Önem Vermiyorlar!
Ehdişam Künefe Kapı Müşterisine Zerre Önem Vermiyorlar!
İdil sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2024 18:42

Hayal Kırıklığı Yaratan Menü Ve Yetersiz İçerik

17 Temmuz 2025 23:01
Çilem sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 12:42
İmren Alaçatı İmrenerek Gittiğimiz Yerde Kalite Düşmüş
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Şaşırtan Fiyatlar Ve Eksik Hizmet

25 Ocak 2025 20:03