Chiliz Borsası Kapanışıyla Mağduriyet Yaşıyorum

Murat
02 Kasım 2024 20:42

Chiliz borsasında İstanbul Başakşehir fan tokenim var (ıbfk). Chiliz borsası kapanmış. Site de açıklama yapmış, Kayen borsasında işlemlere devam edebilirsiniz diye. Oraya da metamask cüzdanı ile bağlanılıyor. Benim ıbfk tokenimi önce metamask'a atmalıyım ancak bunun için Chiliz borsa hesabımda chz olmalı. Chz olmadığı için metamask veya başka bir cüzdan ile borsaya transfer edemiyorum. Mail atıyorum, dönmüyorlar. Chiliz borsasına chz transfer ettim, yatırma işlemi kapalı olduğu için gitmiyor.

profile profile

Yorumlar (7)

Ali

Bende gelen mailden yardım için yazdım ama geri dönüş yapılmadı acaba geri dönüş yapılan ya da coinlerini geri alabilen oldu mu?

Okan
Okan

Benimde tokenlar kaldı yönetemini bilen yazabilir mi?

Büşra

Son transfer tarihi ayın 22 si diye hatırlıyorum tarayıcıdan siteye gidin profilinize girin balance ayarlarına gelin oradaki coin ya da tokenleri destekleyen borsaya transfer edin site İngilizce ama çözülüyor aynı ağ üzerinden transfer yapmaya çalışın yoksa masraf çok kesilir ve bir miktar chz bulunsun elinizde transfer yapabilmek için

Ali

Siteye açtım ama giriş yapacağım yeri bulamadım yardım edebilir misiniz

chiliz-borsasi-kapanisiyla-magduriyet-yasiyorum-1.jpg
Büşra

Uygulamadan değil PC den tarayıcan transfer yapın o zaman oluyor

Burak
Burak

Merhaba, bu konuda bilginizi aktarabilir misiniz. Borsada biraz ürünüm kaldı ve ben yeni fark ettim kapandığını

Hasan

Sorun çözüldü mü? Aynı sorunu şu an ben yaşıyorum

Hasan sonuçtan memnun

11 Kasım 2024 00:02