Aygüneş sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 18:32

Yaklaşık 1 ay önce Chery Tiggo 7 Pro aracı İzmir Gaziemir bayisinden satın aldım. Araç daha 1 aylık bile değil, cam üstü ve altındaki çıtalar her iki tarafta da boydan boya paslandı. Egzoz çıkış nikelajları paslandı. Nasıl iş bu, o kadar para ver, 1 ay olmadan paslansın.

14 Ekim 2024 10:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Suat K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

14 Ekim 2024 10:25

Merhaba, Suat K. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

17 Ekim 2024 16:54

Öncelikli olarak Chery Türkiye hemen dönüş yaptı ve süreci takip Edeceklerini söylediler İzmir Gaziemir erc servise gittim gerek Melih ö. Bey gerekse Mehmet g. Bey gayet iyi bir şekilde ilgilendiler sağ olsunlar. Kayıt oluşturdular. Gelelim soruna Öncelikle sorun gidermeye çalışacaklarını olmazsa garanti kapsamında değişim talebinde bulunacaklarını söylediler ve sorun yapılan işlemlerle maalesef çözülemedi. Bundan dolayı genel merkeze durumu mail atacaklarını Söylediler. Bundan sonrasını genel merkezin cevabı belirleyecek. Daha aracı alalı bir ay olmamışken paslanmaların olması insanın canını sıkıyor kusurlu parçaların garanti kapsamında değiştirilmesini istiyorum. Her iki taraf cam üst ve alt ve arka difüzör nikelaj lari her ikisinde paslanmalar mevcut.

18 Ekim 2024 09:05

Bugün atılan mail e cevap geldi Garantiden değişimi reddetmiş Ler neymiş dış erken varmış Neyin dış etkeni aracı alalı daha 1 Ay oldu yıkamaya dahi vermedim Yazık. 5 yıl garanti falan hikaye Araçlarının arkasında durmuyorlar mahkemeye vereceğim. Ayrıca Bu yaptığınızı tüm sosyal medya platform larında paylaşacağım Haber kanallarına dahi ileteceğim.

Osman
Osman

Merhaba bir sonuca ulaşabildiniz mi? Benim araçta da aynı sorun var. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru vs yaptınız mı?

Maalesef

Maalesef

Emin
Emin

Bir sonuç a vardınız mi hocam

İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
27 Temmuz 2024 11:27