Dursun
05 Ağustos 2024 00:06

15.04.2024 tarihinde almış olduğum Chery Tiggo 7Pro aracımın marka isteği gereğince yapılan 5.000 km bakımı için Silivri Çetaş Chery bayisinden 25.07.2024 tarihine randevu aldım. Randevumun olduğu gün Tekirdağ'dan yola çıkıp Silivri'ye yaklaştığımda bayiyi telefon ile arayarak adres tarifi istediğimde telefonda görüştüğüm personelden kaba bir üslup ile açıp internetten bakmam söylendi. Sonrasında bayiye varıp bu durum ile alakalı şikayetimi servis müdürüne ilettim ve aracımı bakım için servis personeline teslim ettim. Hiçbir bilgilendirme yapılmadan aracıma ne bakımı ne kontrolü yapılacağı belirtilmeden bana sadece yarım saat sonra aracımı alabileceğim söylendi. Bakım bitip aracımı teslim aldıktan sonra aracımın gaz aldıkça terlediğini fark ettim ve ertesi gün site otoparkında şans eseri komşumun aracımdan koku geldiğini söylemesi üzerine kaputu açtığımda korkunç manzara ile karşılaştım. Bakımdan teslim aldığım aracımın yağ kapağı açık bırakılmış bu yüzden motorun üstü olduğu gibi yağ olmuş, yağ dışarı sıçramıştı ve hiçbir uyarı yapılmadan kontrol edilmeden bana bu şekilde teslim edilmişti. Bu durum alenen servis müdürüne bulunmuş olduğum şikayet üzerine bana karşı alenen yapılmış bir kasti davranıştı. Durumu servise bildirmek için aradım ve yaptıkları hatanın aracımın yanmasına hatta ben içindeyken alev alıp hayatıma mal olacağını belirttiğimde bana gayet umursamaz bir tavırla öyle bir şey olmayacağını ama aracı asla kıpırdatmamak gerektiğini bastırarak söylediler. Daha sonrasında bu durumdan dolayı bana %25 servis indirimi vererek durumun üstünü örtmeye çalıştılar. Bir insanın canıyla malıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı ve bir servis bu kadar lakayıt davranmamalı!

profile profile profile
05 Ağustos 2024 11:59 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Dursun D. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

05 Ağustos 2024 13:23

Merhaba, Dursun D. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Zeynep
Zeynep

Merhaba 2024 Şubat ayında Düzce yetkili servisinden Tiggo 7 Pro aldık 5000 bakımını da geçtiğimiz haziran ayında yaptık biz Düzce Kervan yetkili servisinden çok memnun kaldık imkanı olan burada bakımlarını yaptırabilir gerçekten hem personeli hem ustaları işinin ehli ayrıca satış personeline gizem Hanım'a da her zaman çok teşekkür ediyorum iyi ki var

Hüseyin
Hüseyin

Chery pişmanlıktır bazende kabustur.

Hakkı
Hakkı

Merhaba. Bu şikayeti okuduktan sonra ben de bazı gözlemlerimi iletmek isterim. Bir Cherry sahibi olarak gezdiğim bir çok serviste bu şikayette de belirtildiği gibi servis elemanlarının düzensiz, lakayıt ve güven vermeyen, usta diyemeyeceğim kişilerden oluştuğunu fark ettim. Bu durum bende bir endişe yaratmıştı ve bu şikayetle de daha servis zamanı gelmemiş aracım için endişelenmeye başladım. Sanırım Cherry de servis elemanlarının hem davranış hem de bilgi olarak eğitimsiz olduğu bir Kalite Yönetim sorunu olduğunu düşünmekteyim. Yetkililerden ricam bu problemi bir an önce çözerek müşterilerinin güvenli bir şekilde araçlarını teslim edecekleri liyakatli servis ortamını yaratmalarıdır. Umarım ki bu şikayetler ya da öneriler dikkate alınır. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Naciye sonuçtan çok memnun

Chery Araca Güvenerek Binemiyoruz

Naciye
17 Mayıs 2024 19:58
Serdar sonuçtan çok memnun

Serdar
24 Ocak 2024 14:33
"Müşteri temsilcisi Pınar hanımla yaptığım görüşmeler neticesinde sorunlarım çözüme ulaştığı çok teşekkür ederim"
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Tekrarlayan Airbag Arızası Nedeniyle Aracımda Güvenlik Endişesi Yaşıyorum

Ramazan
28 Temmuz 2025 16:24