Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Chery Ön Kamera Camı Kendi Kendine Çatladı!

12 Aralık 2024 08:34

18 Aralık 2024 15:59

Siirt'ten Diyarbakır'a geldim kameram buğulu gözüküyor inip baktığımda içeriden çatlamış olduğunu fark ettim bunun üzerine Chery Diyarbakır odabaşı servisine sundum garantiye sunup cevabı beklememi söylediler bunun üzerine bir süre sonra tekrar dönüş yaptılar garanti dışı olduğunu beyan ettiler buna bende itiraz ettim yapacak bir şey yok dediler bununla ilgilenin gerekeni yapın aksi takdirde her türlü mercilere şikayet edeceğim sonuna kadar hakkımı savunacağım.

13 Aralık 2024 13:59

Chery Türkiye Genel Müdürlüğü neden cevap vermiyor telefonlara o hattı boşuna mı açtınız kaç gündür ulaşmaya çalışıyorum sorunuma çözüm arıyorum bu ne ilgisizliktir koskoca bir markanın yaptığına bakar mısınız... Biz kime haklılığımızı ispatlayacağız kime derdimizi anlatacağız anlamadım

13 Aralık 2024 10:50

Diyarbakır Chery servisinde yaşadığım, kendi kendine çatlayan ön kamerama halen çözüm sağlanmadı. Ezberledikleri tek cümle 'Garanti karşılamıyor.' Ben kırmadım ki ya da biri vurmadı ki. Kalitesiz malzeme kullanmayın o zaman. Sizin yüzünüzden memlekete dönüş yapamıyorum. En yakın servis Diyarbakır Chery bizi mağdur etti. Lütfen ilgilenin...

Ek
12 Aralık 2024 14:36

Chery aracımın ön kamera camı kendi kendine çatladı dıştan herhangi bir darbe olmamasına rağmen bunun üzerine Diyarbakır Chery servisine gittim garantiye sunup cevabı beklememi söylediler bunun üzerine bir hafta sonra dönüş sağlandı garanti dışı denildi bununla ilgili mağduriyetimin giderilmesini ve incelenmesini talep ediyorum.

11 Aralık 2024 14:55

Chery aracımın ön kamera camı kendi kendine çatladı darbe vurma yok gece park ettiğim de sorun yoktu motor sıcak ve gecesi don vardı gündüz ise çatlamış olduğunu fark ettim bunun üzerine servise gittim şikayetimi dile getirdim garantiye sunup cevabı bekledim bugün tekrar aradığımda red geldi bununla ilgili şikayetçiyim

12 Aralık 2024 09:13 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Merhaba, Hüseyin Ö. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

12 Aralık 2024 14:32

Dönüş sağlandı fakat tekrar aynı şeyler dile getirildi Garanti kapsam dışı olduğunu belirtti bu konuda kararlılığım devam edecektir gerekli yerlere şikayet edeceğim

12 Aralık 2024 14:38

Merhaba, Hüseyin Ö. Şikayetiniz yetkili birimlerimiz tarafından incelenmeye devam etmektedir. Süreç sonuçlandığında size geri dönüşte bulunacağız. İyi Günler. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

13 Aralık 2024 14:03

Merhaba, Hüseyin Ö. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
07 Ekim 2025 15:04

120 Km Hızda Titreme Ve Masaj Koltuğu Arızası İçin Çözüm Talebi

Özcan
13 Şubat 00:51

Garanti Dışı Kamera Arızası Nedeniyle Hayal Kırıklığı

Kamil
20 Şubat 16:27
Ali sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2025 17:05