Esra sonuçtan hiç memnun değil

Çetin Family Bursa Mağazasında Ayakkabı İade Süreci Şikayeti

30 Nisan 2024 21:54

Yaklaşık bir yıl önce Carrefour SA/Bursa Çetin mağazasından satın aldığım Vans marka ayakkabının ön kısmı yırtıldı. Ürünü iade etmek için mağazaya gittiğimde, esmer ve siyah saçlı bir hanımefendi, Vans ayakkabıların sadece altı ay garantili olduğunu ve isterseniz bizi Tüketici Hakları Mahkemesi'ne şikayet edebileceğimi, kötü bir üslup ve ses tonuyla ifade etti. Çetin mağazasından güvenerek ayakkabı satın alıyorum ve ürünlerinin arkasında duracaklarını umuyorum. Ancak maalesef hem ürünün arkasında durulmuyor hem de çalışan tarafından olumsuz bir tutumla karşılaşıyorum. Yırtık ayakkabı ile ne yapmamız gerektiği konusunda Çetin markasının bize bir açıklama yapmasını rica ediyorum.

05 Mayıs 2024 22:02

Hala Çetin Familyden bir destek/Çözüm önerisi alamadım. Ayakkabım resmen çöp oldu.

18 Mayıs 2024 10:29 (Şikayetten 17 gün sonra)
31 Mayıs 2024 11:19

Verdiğiniz numaranın benim sorunumla alakası yok burası e ticaret merkezi deyip dikkate bile almıyorlar burada sırf ilgilenmiş gibi görünmek için bu numarayı vermeniz. Pes yani. Tüketici Hakları mahkemesine başvuracağım çünkü bir yardım bulamadım.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 18:14

07 Mayıs 2025 16:14
Ayakkabı İadesi 60 Gündür Yapılmıyor Mağaza İletişimsiz Kaldı
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2025 19:21
Satın Aldığım Skechers Ayakkabıda Kısa Sürede Hasar Ve Garanti Sürecinde Destek Alamama
satin-aldigim-skechers-ayakkabida-kisa-surede-hasar-ve-garanti-surecinde-destek-alamama-4.pdf

06 Aralık 2023 01:20
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 09:43