Casibom Oynadığıma Bin Pişman Oldum

Casibom
10 Ocak 2024 13:291.488

Casibom kesinlikle para vermiyor, elimizdeki parayı da alıyor, ben oyunların hepsini oynadım oyun para vermiyor, inanın çok yüksek bahislerle oynadım yine vermiyor verdiği zaman da onu alana kadar başka vermiyor ben çok pişmanım oynadığım için başta eğlenceli geldi şu an oynadığım güne isyan ediyorum.

11 Ocak 2024 23:01

11 Ocak 2024 23:07

Casibom son paramı da aldı artık oynamaya da yok para kurtarmaya uğraşmayada gerek kalmadı hepsini aldı işinizi öyle güzel yapıyorsunuz ki tebrik ederim itinayla oyundan atıyorsunuz oynarken bir şey verdiği yok verecekken de oyundan sizi atıyor benim yaptığım bu yanlışı inşallah kimse yapmaz müdahale yok diyorlar medem yokkta oyundan neden atıyor oyununuzun çoğunu oynadım hiç vermedi verdiğini de aldı

13 Ocak 2024 02:41

Casibom oynayacak arkadaşlar önce attığım videoyu izlesin bu şan oyunu falan değil bu casibonun oyunu bu kadar olmaz dedirtti artık arayıp bize beş yıldız verin diyorlar verdiği sözün arkasında durmuyor hiç kazandırmayan oyunmu olur alında oyununuzu siz oynayın kimseye oynamasını tavsiye etmem

13 Ocak 2024 13:24

Casibom Kesinlikle Para Vermiyor Kazandırmıyor

Pınar
Pınar
Casibom
6 Mayıs 2024 01:211.016

Casibom 15 gündür yatırdığım her şeyi alıyor. Hiçbir oyun kazandırmıyor; böyle bir site değildi ancak şimdi çok kötü dur...

1 Destek

Tümünü Gör
Casibom Yatırım Hesaba Geçmedi Ve 8000 TL Çekimimi Göndermediler!

Casibom YatırımHesaba Geçmedi Ve 8000 TL Çekimimi Göndermediler!

Fadime
Casibom Sitesinin Yıllardır İnsanları Mağdur Bırakması