Sevan sonuçtan hiç memnun değil

Captain Net Ödeme Sıkıntısı

08 Şubat 2024 08:17

2 Ayrı aboneliğim var, s. K. Adına olan aboneliğimin ödemesini yapmak isterken fark ettim ki geçen ay ödediğim gecikme bedeli tekrar yansıtılmış.

Dalyan ile görüştüm, buraya gelmeniz lazım dendi, itiraz edince düzeltme yapıldı, ödememi yaptım. Müşteri fark etmez ise fazladan para kazanırız diye düşünmediğinizi umuyorum. İletişimle uğraşan bir şirketin sisteminde böyle bir hata olması affedilemez. Diğer aboneliğim s. G. Adına, ve maalesef sisteme giremiyorum. Neymiş, güncelleme lazımmış. 80 yaşındaki, yatmakta olan annemi kaldırıp şubeye götürecekmişim Veya 300 TL verip kendi üzerime alacakmışım.

Şaka mı yapıyorsunuz dedim :(( Telefonlarınıza zaten bakılmıyor. Yetkili birini istiyorum, Ortaca'yı arayın deniyor. 2001 i tuşlayacakmışım, ama telefon açılmıyor. 2000 i tuşla deniyor, Dalaman için. Peki Dalaman açık mı bugün diyorum, hayır kapalı! İyice saçmaladınız, bardak taştı. 9 senedir sizinleyim ama buraya kadarmış.

Saadet sonuçtan hiç memnun değil

Saadet
12 Ağustos 2024 00:56
Turbonet Fatura Ödeyemiyoruz! Ziraat İle Ödeme Yok Online Yok Web Yok!
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 22:41
Yanlış Fatura Tarihleri Ve Hatalı Ödeme İşlemleri
Yanlış Fatura Tarihleri Ve Hatalı Ödeme İşlemleri
Mustafa sonuçtan çok memnun

17 Temmuz 2024 14:44
"Kısa sürede yetkili bir arkadaş şikayetimi dikkate alıp, dönüş yaptığı ve isteklerimi dikkate aldığı için teşekkürler. Keşke ilk görüştüğüm müşteri temsilcisi de bu kadar anlayışlı olabilseydi de bu şikayete gerek kalmasaydı. Bu arada otomatik sekreterin çat diye telefonu yüzümüze kapatması hakkındaki şikayetim halen baki. İnşallah onu da en kısa sürede dikkate alır düzeltirler."
Kablo Net TÜRKSAT Habersiz Abone No Değişikliği, Otomatik Ödemenin Bozulması...
Çağla sonuçtan memnun değil

Çağla