Veysel sonuçtan memnun değil

Çalışkan Home'de Haksız Yere İcralık Oldum

13 Eylül 2024 16:08

İzmir Eşrefpaşa'da bulunan Çalışkan Home AVM'den almış olduğum ürünün taksitlerini ödüyordum son 6 taksit kala 2 ay gecikti diye icraya vermişler zaten icraya vermek için fırsat kollayan bir firma bankalar bile 3 ay beklerken bunlar icraya vermek için fırsat kolluyorlar

04 Ekim 2024 10:20

İzmir Eşrefpaşa da bulunan Çalışkan Home adlı firmadan aldığım ürünün borcu 6 taksit kala 2 taksit ödeyemediğim için avukata verdi avukat bana bilgi vermeden icraya vermiş kalan 30 bin lira borç için 68 bin lira borç çıkardılar

06 Kasım 2024 16:40 (Şikayetten 1 ay sonra)
31 Aralık 2024 11:13

Son çare hukuk yolu olsaydı sizden 1 hafta müsaade istedim vermediniz 6 ay ödemiş olduğum taksitlerimin hepsi boşa gitmiş oldu ayrıca bana ulaşmak istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz bunu da belirteyim

31 Aralık 2024 11:15

Madem o kadar iyi niyetli siniz maaşımdan şu ana kadar alacağınızdan fazlasını aldınız zaten dosyayı geri çekinde görelim iyi niyetinizi

17 Şubat 2025 13:20
17 Şubat 2025 14:08

Dosyayı avukata veren sizsiniz ama müdahale şansınız yok öylemi bizde inandık ayrıca ben verdiğim tarihlerde ödemelerimi yaptım siz verdiğim tarihi kabul etmeyip beklemek istemediniz

25 Mart 2025 13:46

Merhabalar yüz binlerce müşterimiz var maalesef herkesi memnun edemiyoruz. Ödemelerinizi gününde yapmanız durumunda sıkıntı ile karşılaşmazdınız. Yapabileceğimiz bir şey olmadığı için üzgünüz. İyi Günler Çalışkan Home

Yorumlar (5)

Engin
Engin

Bence en temizi bu şekil alışverişte bulunmamak bence bu telefonu bu fiyata alan her kimse o kişide kusur Demek istediğim 30 bin liralık telefonu taksitle 110 bine almak ne kadar doğru bilemedim aslında bunu insanlara açık açık söylüyorlar insanlar kendi düşüyor

Yusuf
Yusuf

Firmaların asla suçu yok bizim insanlarımızda arz talep durumu olduğu sürece böyle yerler çoğalacak, adamın cebinde parası yok gidiyor iPhone alıyor, sonra 2 ay gecikti diyor, sen daha paranın hesabını yapamamışsın ki, imzayı atarken alırken güzel ama ödemeye gelince yok tabi, sonra icralık olursun böyle, bu ülkede asgari ücret alıp, sonra gidip iPhone alıyorsa o insanlara acımam asla, icralık olmayı hak ediyorlar çünkü, başka türlü kendilerine gelemezler.

Said
Said

İcraya verilince önceki ödenilen taksitler de boşuna mi düşüyor yani onları da mi ekliyorlar ödenmemiş gibi bilgi verme şansın var mi

Veysel

Ödenmemiş gibi olmuyor ancak avukat ve icra masrafları eklenince kalan 30 liralık borç 60 lira oluyor ödediklerin boşa gidiyor hatta fazlasını ödüyorsun

Tahayasin
Tahayasin

Taksitleri elden mi ödüyordunuz. Toplam vade kaç aydı? Ne gibi belgeler istendi sizden. Ödemeye başlamadan icra vs açıldı mı acaba

Çalışkan Home İcraya Vermiş!

24 Aralık 2024 14:27
Sabahattin sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Faiz Ve Anlayışsız Hizmet

13 Mart 2025 10:34