Selda sonuçtan hiç memnun değil

Çağdaş Bilgi Eğitim Kurumları Gaziosmanpaşa Şubesi İlgisiz!

05 Mart 2024 09:59

Çağdaş bilgi İstanbul Gaziosmanpaşa şubesi’ne geçen yıl 27 bin tutarla kızımızı yazdırdık. 4 aydır sınıf öğretmeninin ilgisizliği dışında pek bir şey yaşamadık. Sömestir tatiline girmeden yaklaşık 1 ay öncesinde başlayan, çocuğumuzu aşırı derecede rahatsız eden ikinci bir sorunla karşılaştık.
Sınıfa yeni gelen öğrencilerin sınıftaki birkaç öğrenci ile daha önceden tanıştığından ve sürekli birbirleriyle konuştuklarından dolayı gerek derste gerekse deneme sınavında olumsuz yönde etkilendik. Stabil giden sınav notunda 60 puan olarak geriledik.
Öncelikle sınıf öğretmenini aradım fakat kendisinden herhangi bir dönüş sağlanmadı. Ertesi gün kuruma gidip rehber öğretmenle görüşüp kızımın sınıfının değiştirilmesini yani bir üst sınıfa geçmesini talep ettiğimde ise bir üst sınıfın notundan 20 puan düşük olduğu için değiştiremeyeceklerini fakat kızımın sınıfını kontrol edeceklerini bu sorunu ortadan kaldıracaklarını ilettiler.
İki hafta kadar bekledim fakat kızım sınıftaki sorunun hala devam ettiğini söyledi. Sonrasında eşim ile birlikte müdür e** bey ile görüştük. O da konuyla bizzat ilgileneceğini söyledi. Yine iki hafta daha geçti ve yine bir sonuç alamadık.
Sınıfta ders esnasında aşırı bir gürültü olduğu için kızım derslerden bir şey anlayamadı. Çözüme ulaşılamadığını görünce eşim ile birlikte e*** bey ile tekrar görüşmeye gittik. Kendisi bize sınıfı kontrol ettiğini, böyle bir sıkıntının olmadığını ve kızımızın sınıf değiştirmek için bahane ürettiğini söyledi. Kızım 4 aydır böyle bir sorundan bahsetmezken neden 4 ay sonra sınıfa yeni gelen öğrencilerle birlikte böyle bir sorun ortaya çıktığını söylüyor, o zaman dediğimizde cevap veremediler. Biz orada o gün ufacık bir sorunu 1 ay gibi uzun bir sürede halledemediklerini ve bu süre içerisinde kızımın derslerden kaybı olduğunu nasıl telafi edemeyeceklerini de anlamış olduk. Ama o gün hakkımızı arayıp sürekli gittiğimiz için mecbur kalıp sınıf değişikliği yaptılar. Onu da hemen değil,3 gün sonra yaptılar. Sonrasında zaten sömestir tatili girdiğinden dolayı kursa göndermedik. Daha doğrusu artık kurumdan, eğitiminden aynı zamanda müdür e*** bey ve sorumlu olan personellerin ilgisizliğinden dolayı iptal ettirme kararı aldık. Burası parasını vererek yazdırdığımız özel bir kurum! Biz ödediğimiz 27 bin tl tutarın 2. Dönemin başından beri gitmediğimiz sözde eğitim vereceğiniz kurumunuzdan geri iade edilmesini istiyoruz.

Kayıt Sonrası İlgisizlik Ve Haksız Ücret Kesintisi

23 Ekim 2025 14:24

----- Sihirli Dünya Anaokulu Pendik ---------

01 Ekim 2024 12:52

27 Nisan 2024 13:15
Betül sonuçtan hiç memnun değil

3 Adım Koleji Erken Kayıt Ücretimizin İadesi

22 Haziran 2023 17:46