Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Bzetmex Uygulaması Erişim Sorunu

14 Aralık 2024 12:07

Bzetmex uygulamasına giriş yapamıyorum. Uygulama açılmıyor. Sadece siyah bir ekran geliyor, web sitesi üzerinden giriş yapmak istediğimde ise böyle bir hesap yok diyor. Bzetmex destek hattına yazdım. Cevap verilmedi. Şu anda orada neler dönüp bittiğini göremiyoruz, bu sorun acilen çözülmezse mahkemeye vereceğim. Paramı kimseye yedirmem!

14 Aralık 2024 11:52

Bzetmex uygulamasına giriş yapamıyorum. Uygulamaya giriş yaptığımda sadece siyah bir ekran geliyor, web sitesinden giriş yapmak istediğimde böyle bir hesap kullanılmıyor diyor bzetmex destek hattına yazdım cevap vermediler. Şu anda orada neler olup bittiğini göremiyoruz belkide hisselerimiz çok yükseldi satmamızı istemiyorlar paramızı yiyorlar. Acilen çözülmezse mahkemeye vereceğim!

M. Yasin

Bu işler böyle biri yer biri bakar birileride kar payı alır susar

M. Yasin

Aynı sorun bende de var daha önce de bitçi de oldu gel gör bitçi nin eski CEO su şu anda bzetmex te görev yapıyor ne garip

Tunahan

Webden girilebiliyor şu anda ama coinler bulunamıyor ve aşırı düşük 15 bin tl küsürlük coinim vardı şu anda cüzdanımda 44 TL tutar görünüyor coinleri bulamıyorum alım satım listesinde çıkmıyorlar. Asıl zoruna giden şey bunlara kimsenin hesap sormaması.

M. Yasin

Aynı sorun bende de var daha önce de bitçi de oldu gel gör bitçi nin eski cep su şu anda bzetmex te görev yapıyor ne garip

Bzetmex Uygulaması Erişim Sorunu Ve Destek Eksikliği

Ahmet
15 Aralık 2024 01:07
Ali sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 17:19
Bzetmex Mail Destek Ve Uygulama Erişim Sorunları