Büşra Zengin Saç & Türban Tasarım Özensiz Muamele Yapıyor

13 Temmuz 2024 07:44

Farklı bir şehirden gelin, iki gelinin kız kardeşi, ve bir kuzen olarak 4 kişi bu kuaföre geldik. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki çalışanlar kişinin kendisinin ne istediğine aldırış etmeden hareket ediyor. Salonda hafta içi bir güne gitmiş olmamıza rağmen bir kargaşa vardı. Kız kardeşlerim ve kuzenimin istekleri dışında gelişen bir makyaj ortaya çıktı! Düzetmeler isteyince gayet iyi duruyor diye düzeltmeler yapılmadı!

Makyaj neyse diyelim fön çekilmeden ön işlem yapılmadan gayet gelişi güzel toplanıp topuz yapmaya başlanıldı alelade hiç de tavsiye etmeyeceğim bir işletme ilgi alaka sıfır özen sıfır kardeşim ve kuzenim yarıda bırakıp çıktılar! Parayla çirkinleştirdiler resmen.

Diğer kız kardeşime taktıkları kirpik ise eve gelene kadar iç kısımdan çıktı! Tokatlılar burayı nasıl beğenip önermiş ben çok şaşkınım bu durumda canları nasıl isterse o şekilde muamele yaptıkları özendikleri yorumuna varılabilir! Normal makyajlarda kullanılan malzemeler ismini bile hatırlamadığım o ucuz ucuz kokan pazar da satılan malzemelerdendi!

He bir de parayı elden nakit olarak verirsek anlaşılan fiyat olacağını herhangi bir IBAN'dan veya kredi kartı ile ödeme yaparsanız fiyatın daha yüksek bir meblağ olacağını söylediler. Siz insanlardan hak etmediğiniz paraları alın sonra üç beş kuruş kesintiyi düşünün öyle mi!

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 02:40

12 Ağustos 2023 09:55