Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Kebap Evi Mavibahçe Şubesi Şikayet

25 Mart 2024 11:37

Bursa Kebap Evi Mavibahçe şubesinde dün akşam ailemle birlikte İskender yemek için gittik. Sipariş verebilmek için masada on dakika bekledik. Bu durumu bir kenara bırakıyorum; yemeğimizi yerken diğer müşterilere çay ikram edildiğini fark ettim. Ben de rica ettim, fakat yoğunluk nedeniyle çay servisi yapılamayacağını belirttiler. Gördüğümü dile getirdiğimde bir çalışan şefine dönerek 'çay ikramımız var mı?' diye sordu. Şefiniz uzaktan ikram olmadığını ifade etti. Ben özel olarak şefi çağırıp diğer müşterilere ikram yapıldığını belirttiğimde, komşu işletme Baydöner'den alınan çayın kırılmamak için bir müşteriye ikram edildiğini söyledi. Ayrıca çay makinesinin termostatının bozulduğunu belirtti. Küçük bir çocukla konuşur gibi davranarak bizi oyaladığını düşündüm. Durumu daha fazla uzatmak istemedim ancak yaşananları anlamlandıramıyorum. Lütfen yöneticilerinizin sıklıkla yemek alanlarını denetlemelerini rica ediyorum. Zira şeflerinizin, yöneticiler oradayken müşterilerle ilgilenip çay ikramında bulunduklarını gözlemledim. 'Baydöner'den aldık', 'makine arızalı' gibi bahaneler sunmanın hiçbir gerekliliği yok.

25 Mart 2024 14:59 (Şikayetten 3 saat sonra)

İlginize teşekkür ederiz. Bursa Kebap Evi (BKE) olarak her türlü görüş ve öneriyi titizlikle inceleyerek çözüme ulaştırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Konu hakkında gerekli inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir.

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 11:57
Neslihan sonuçtan çok memnun

06 Aralık 2024 20:38

28 Haziran 2023 00:41
Bursa Kebap Evi Midtown Bodrum İsmine Yakışmayan Yemekler

30 Ocak 2025 20:52
Bursa Kebap Evi Lezzet Güzel, Hizmet Hayal Kırıklığı
Bursa Kebap Evi Lezzet Güzel, Hizmet Hayal Kırıklığı
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 19:42