Yesev Yaşam (Burs Başvuru) Burs Başvurusu Şikayeti

08 Eylül 2024 20:00

Daha önce internet sitesinde gördüğüm 'geri ödemesiz burs veriyoruz' şeklindeki ilanı yayınlayan Yesevi Vakfı'na burs için başvuruda bulundum. 02.08.2024'te WhatsApp üzerinden yapılan geri dönüşte kimliğimin ön ve arka yüzünün fotoğrafını e-posta ile onlara atmamı istediler, ben de gönderdim.

İkametgah adresimi, öğrenci belgemi talep ettiler, bunları da ilettim. Daha sonra IBAN'ıma teyit için olduğunu söyleyerek 10 TL atıp 5 TL'sini geri göndermemi istediler ve yaptım. Bu durum tuhafıma gittiğinden dolayı eğer kişisel bilgilerimi kullanarak haksız bir işlem yaparlarsa, burada belirtmiş olduğum bilgilerin kanıt olarak kullanılmasını istiyorum. Islak imzam olmadan yapılan hiçbir işlemde mesuliyetimin olmadığını, mağduriyetimin gerekli mecralardan giderilmesini rica ederim. www.yesevyasamkurumlari.com.tr internet siteleridir.

Tutku
Tutku

Daha önce internet sitesinde gördüğüm 'geri ödemesiz burs veriyoruz' şeklindeki ilanı yayınlayan Yesevi Vakfı'na burs için başvuruda bulundum. 20.08.2024'te WhatsApp üzerinden yapılan geri dönüşte kimliğimin ön ve arka yüzünün fotoğrafını b*************@gmail.com e-postasına atmamı istediler, ben de gönderdim. İkametgah adresimi, öğrenci belgemi talep ettiler, bunları da ilettim. Daha sonra IBAN'ıma teyit için olduğunu söyleyerek 10 TL atıp 5 TL'sini geri göndermemi istediler ve yaptım. Bu durum tuhafıma gittiğinden dolayı eğer kişisel bilgilerimi kullanarak haksız bir işlem yaparlarsa, burada belirtmiş olduğum bilgilerin kanıt olarak kullanılmasını istiyorum. Islak imzam olmadan yapılan hiçbir işlemde mesuliyetimin olmadığını, mağduriyetimin gerekli mecralardan giderilmesini rica ederim.www.yesevyasamkurumlari.com.tr internet siteleridir

07 Eylül 2024 03:01

31 Ağustos 2024 14:40