Bupa Acıbadem Sigorta İle Asla

05 Ocak 2024 15:45

Acıbadem Sigorta ömür boyu yenileme garantim olmasına rağmen Acıbadem Ataşehir Hastanesi'nde geçirdiğim ameliyat için yaşadığım olumsuz deneyimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle, ameliyat öncesinde ön provizyon onayı aldım. Bu onaya güvenerek ameliyatı gerçekleştirdik; fakat sonrasında sigorta şirketi ödemeyi yapmayı reddetti. Reddetme sebebi olarak kısırlık, İnfertilite ve tüp bebek tedavisi için ödeme yapılmadığını belirttiler.
Ancak ben ağrı şikayetiyle hastaneye başvurmuştum ve rahim ile yumurtalık yapışıklığı sebebiyle acil ameliyat olmam gerektiği söylendi. Bu durumdan dolayı her yere şikayetimi ileteceğim. Yıllardır özel sağlık sigortası kullanmaktayım ve böyle bir durumla ilk kez karşılaşıyorum. Gerekli tüm mercilere şikayetimi bildireceğim.

05 Ocak 2024 21:12

1242825 numaralı poliçe sahibiyim. 26.12.2023 tarihinde Acıbadem Ataşehir hastanesinde bir ameliyatım gerçekleşti. Tabii ki öncesinde Bupa Acıbadem den ön provizyon onayı alınarak. Fakat ameliyat sonrası sigorta şirketiniz reddetti ödemeyi. Sebep olarak da ‘tüp bebek tedavisi geçmişi bulunmaktadır ‘demiş. Ben son 2 aydır çektiğim ağrı sebebiyle doktora gittim ve doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Doktorum Prof. Dr. T*** E***  Bu ameliyatın tüp bebek tedavisiyle bir alakası olmadığını raporunda açık ve net tüm doneleriyle yazdığını iletti. Fakat sigorta şirketiniz ısrarla tüp bebek tedavisi için bu ameliyatı olduğuma dair düşüncesi olması gerekçesiyle provizyona red cevabını verdi. Ben yıllardır özel sağlık sigortası kullanıcısıyım. İlk defa bir ameliyat geçirdim ve bu rahatsızlık sebebiyle tüp bebek tedavisi sebebiyle kesinlikle değil ve daha önce bir tüp bebek tedavisi görmedim. Bana ön provizyon vermeseydi sigorta şirketiniz ben bu ameliyatı belki bir devlet hastanesinde gerçekleştirirdim ya da gerekli meblağı temin ettikten sonra ameliyatımı olurdum. Ayrıca ömür boyu yenileme garantimin içerisinde bu hastalığımdan dolayı bir istisna görünmemektedir. Sizden konuyla ilgili yardımlarınızı rica ediyorum. Doktor raporuna bile inanmayan bir sigorta şirketiyle karşı karşıyayım bende bir sigortacıyım ve bizim için öncelik müşteriyi mağdur etmemektir. Çok şaşkınım bu yaşadıklarıma. Tüp bebek işlemi yaptırmadığımı ispatlayabilirim ve ispatladıktan sonra bu konuyu yargıya intikal ettirmek zorunda kalacağım. CİMER e de gerekli şikayette bulunacağım.

05 Ocak 2024 16:22 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Emine sonuçtan çok memnun

05 Mart 2024 13:09
"Böyle bir Zorlu süreçte bunları yaşamak beni üzdü. Ama mağduriyetim giderildiği için çok teşekkür ediyorum."

27 Ağustos 2024 15:28

05 Temmuz 2023 14:14

15 Haziran 2024 10:51
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 12:45