Bulut Halı Yıkama (İstanbul) İstanbul Avrupa Bölgesindeki Halı Yıkama Hizmeti Hakkında Değerlendirme

28 Nisan 2024 14:45

İnternette 'Bulut Halı Yıkama' olarak arattığımda birkaç farklı firma karşıma çıkıyor. Hangi firmanın hangi şikayetlere konu olduğu net değil. Halılarımızı teslim ettiğimiz ve mağduriyet yaşadığımız firmanın web sitesi aşağıdadır:

Bu web sitesi, 'Kağıthane', 'Şişli' veya 'Sarıyer Bulut Halı Yıkama' gibi farklı ilçe isimleriyle karşınıza çıkabilir. Site içerisinde WhatsApp linki ve telefon numarası bulunmaktadır. Maalesef, bu firmadan aldığımız hizmetten dolayı beklenenden fazla bir ödeme yapmak zorunda kaldık ve bu durumun düzeltilmesi için yaptığımız iletişim girişimleri yanıtsız kaldı. Ayrıca, halılarımızla ilgili olmayan pek çok gerekçe sunuldu ancak dürüst bir geri dönüş alamadık. Web adresini ve iletişim bilgilerini paylaşıyorum.

Nihan
Nihan

Aynı durumu yaşıyorum ancak bunlar bulut halı yıkama değil. Ben sadece numara ile iletişim sağladım, numarayı annem vermişti yerleri nerede onu bile bilmeden halılarımı verdim maalesef. İsimleri verdikleri fişte halı yıkama merkezi olarak geçiyor. Bulut halı yıkama Web sitesinde, WP iletişim olarak yazan numaralar başka kişilere ait hepsini aradım. Onlarda bu durumdan şikayetçi. Asla buradan dönüş sağlamazlar ama ben gerekli işlemlerin yapılması için elimden geleni yapacağım!

Soner sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 11:02

23 Ekim 2024 12:33