Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Brother DCP-T720DW Boş Kağıt Sorunu

Brother DCP-T720DW Boş Kağıt Sorunu
27 Haziran 2024 22:23

Öğretmenim, Brother dcp 720dw marka yazıcımı neredeyse 6 aydır kullanıyorum ve neredeyse her hafta beyaz kağıt verme sorunundan bıktım. Her defasında makine temizleme resetleme bir şeyler yapıp uğraşmaktan yoruldum bunun başka bir çözümü yok mu? Sürekli bakım moduna girip temizleme yapmak sıfır bir makine için çok Trajikomik değil mi?

13 Eylül 2024 18:18

Yazdırma kafaları serviste değişti ama hala beyaz sayfa çıkarma sorunu oluyor.

27 Haziran 2024 22:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)
08 Temmuz 2024 11:58

İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkürler. Kalite her zaman kendini gösteriyor.

08 Eylül 2024 13:48

Yazdırma kafası değişti, ama yazıcı 3 gün yazdırmasam yine beyaz sayfa çıkarıyor. Sanırım arıza kronik.

Tuğba sonuçtan çok memnun

Brother Yazıcıda Mürekkep Ve Performans Sorunu, Hayal Kırıklığı Yaşadım

Tuğba
02 Temmuz 17:58
"Şikayeti yazdıktan sonra aynı gün siteden cevap yazıldı ertesi gün de sabahtan iletişime geçildi. Samimiyetimle yazıyorum ilk defa sattıkları ürünün bu denli arkasında duran bir firmaya denk geliyorum. Özellikle S**** Bey e ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ürünümün garantisi bitmesine rağmen ücretsiz bir şekilde tamir edilip tarafıma en kısa sürede gönderildi. Anlayış, tutum, ve tavırları harikaydı. Brother markası bundan sonra herkese tavsiye ettiğim bir marka olacak. Ayrıca eğitime verdikleri önem için de çok çok teşekkür ederim."
Brother Yazıcıda Mürekkep Ve Performans Sorunu, Hayal Kırıklığı Yaşadım
Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
09 Eylül 2024 00:18
"Brother Türkiye, Semih Bey sabah saatlerinde beni aradı ve akşam mesai sonuna kadar problemimin çözümü için uğraştı. Kendisine yaklaşımı ve problem çözümü için çok teşekkür ediyorum."