Ercüment sonuçtan memnun

Bosch Kombi Montaj Sonrası Sorunlar Ve Yetersiz Servis Ağı

20 Kasım 2024 14:30
Ercüment'nin Teşekkür Mesajı
“Servis desteği için teşekkür ederim”

2021 yılında yetkili bayiden Bosch Condense 2500yoğuşmalı kombi satın aldım yetkili servis kombiyi kendileri getirip taşıyıp taktılar. Ev yeni ve kombi takıldığı esnada ve sonrasında 3 -4ay kadar bir süre ev boştu kullanılmamaktaydı. Eve geçtiğimizde kombinin ısıtmadığını fark ettim. Servisi aradım gelip baktılar ve anakartın kırık olduğunu kendilerine bağlı bir sorun olmadığını muhtemelen taşıma esnasında veya satılan yerin istifleme vb. Gibi bir durumda kırılmış olabileceğini söylediler. Ben ürünün sadece satın aldım. Kombi işi yapmıyorum taşımasına montajına vs hiçbir şekilde müdahil olmadım ve sanki kendi servisleri taşıyıp açıp kurmamış gibi sorumluluk kabul edilmiyor. Uzun bir süre genel merkez, Aldığım bayi vs telefon görüşmeleriyle hatalı ürün aldığımı değişiminin yapılmasını istememe rağmen sonunda sadece kartı değiştiler Sonrasında da ne zaman küçük bir arıza olsa servisin gelmesi günler sürüyor. Servis ağı çok kötü Bosch kombi aldığım için çok pişmanım.

20 Kasım 2024 14:32 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

26 Kasım 2024 12:38

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Ercüment
Ercüment
30 Kasım 2024 15:09

Servis desteği için teşekkür ederim

Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kombi: Garanti Sonrası Büyük Arıza Ve Yüksek Servis Ücreti

21 Mart 2025 13:43
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2025 12:27

12 Haziran 2024 15:47
Kim Suçlu : Bosch Mu? Mates Doğalgaz Mı? Yoksa Sizlere Güvenen Biz Mi?
Burak sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2024 12:57
bosch-kombi-sorunu-3-aylik-cozulmeyen-ariza-5.pdf