Bons Villa Şikayetim Var

Bons Villa Şikayetim Var
Müzeyyen
27 Ağustos 2024 22:48

Kısa süreli tatil için sapancada bons villa'yı seçmiştik. Villada akrep gördük. Tedirginliğimizi, korktuğumuzu işletme sahibine bildirdik. Yaşadığımız sorunla ilgili işletme sahibi çok ilgisizdi. 4 yetişkin 4 çocuk gece yarısı bizi çok mağdur ettiler. Gece yarısı yola çıkmak zorunda kaldık.

Bons
Bons

Öncelikle merhabalar müzeyyen hanım,2 gecelik oluşturduğunuz rezervasyonunuzda son gün basınıza gece 00.00 yakın bir vakitte bu olay gelmiştir, işletmeler olarak turizm Bakanlığına bağlı çalışmaktayız ve bundan kaynaklı tesislerimiz ilaçlanmaları resmi olarak şirket tarafından yapılmaktadır ve bakanlık tarafından da kontrolü sağlanmaktadır. Konaklamanız gerçekleşirken sineklik veya dış kapıları açık bırakmanız veya camı açık bırakmanız karşısında bu durum gerçekleşmiş olabilir. Villamız tamamen arka kısmı ormana bakan ve yüz ölçümü. Büyük bir yeşillik alan içerisinde bulunmaktadır. Bu durumu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz. Gece 00.00 civarı sizler bu durumu bildirdiğiniz için villaya gelip sizinle görüşme sağlandı, ve sizler kendi tercihiniz ile çıkış yapmak istediğinizi belirttiniz ve çıkışınızı gerçekleştirdiniz. Oraya sizler için o saatte çıkış yapıldı ve durum sizlere açıklandı ilgisizlik bu değildir

Yörük Evi Faralya Yörük Evleri Fethiye

18 Ağustos 2024 18:21