BNP Paribas Cardif Emeklilik Arkadaş Bana Her Gün Mesaj Göndermeyin İyice Bunalttınız

13 Eylül 2024 20:21

Merhaba, bana böyle 3 tane mesaj geldi. Bugün resimde ekledim. Acaba bu mesajlardan herkese gidiyor mu? Çünkü ortalık çok kötü durumda.
Neyse, bu gelen mesajda bana borç çıkmamış, alacaklıymışım ama istemiyorum. Beni rahatsız etmesinler yeterli, zaten depremden kalan zorluklarla savaşıyoruz. Bari siz de bizi yormayın.

16 Eylül 2024 07:31 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebinizi detaylı olarak incelemeye başladık. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Mutlu günler dileriz . Saygılarımızla BNP PARİBAS CARDİF SİGORTA A.Ş

17 Eylül 2024 13:28

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebiniz ile ilgili sizleri aradığımızı ancak ulaşamadığımızı bildirmek isteriz. Her türlü görüş ve talepleriniz için bilgi alabilirsiniz. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla. BNP PARİBAS CARDİF SİGORTA A.Ş

28 Aralık 2023 23:53
Arda sonuçtan çok memnun

09 Eylül 2023 06:33
"İletişime geçildi gerekli bilgilendirme yapıldı teşekkürler."

03 Mayıs 2024 08:43
Onur sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 16:19

12 Temmuz 2024 09:01
Türkiye Hayat Emeklilik BES İptal Edilmiyor!