Teoman sonuçtan çok memnun

07 Temmuz 2024 11:45

34BSS777 plakalı G30 5.20i 2017 model aracımızda ön kapıdaki tutamakların içi yapış yapış ve eriyor. Daha önce de kullandığımız F30 ve F10 araçlarda da yaşadığımız ve artık kronik olarak kabul edilen bu sorunun BMW yetkilileri tarafından çözümü ve parça değişimi konusunda destek bekliyorum.

13 Temmuz 2024 11:26

Belirttiğiniz kampanyaya ait detay ve bilgi içeren web sayfası aşağıdadır.

Teşekkürler Teoman Tanrısever

Ek
08 Temmuz 2024 08:25 (Şikayetten 20 saat sonra)

09 Temmuz 2024 09:45

Borusan Oto ve Özgörkey müşteri ilişkileri Ceren hanıma hızlı dönüşleri için çok teşekkürler, değişimin 12.7 tarihinde yapılacağı bilgisi tarafıma verilmiştir. Global bir dünya devi marka olmak bütün ve toplam kaliteyi gerektirirdi bunun için teşekkür ederim

15 Temmuz 2024 19:06
BMW G30 Kapı Kolları Plastiği Eriyor

İlgili linkteki kampanyanız dahilinde dün aracımı ücretsiz check up için İzmir de bulunan Özgörkey yetkili servisine götürdüm. Konu ile ilgili olarak hediye vereceğiniz parfüm kiti ile ilgili olarak anlaşmaları olmadığını ve ellerinde olmadığını ilettiler. Konu ile ilgili olarak markanıza yakışacak şekilde parfüm kitini istiyorum. Belirttiğiniz kampanyaya ait detay ve bilgi içeren web sayfası aşağıdadır. https://www.bmw.com.tr/tr/ssl/kampanya/ikinci-el-bmwnize-iki-yeni-avantaj/index.html Teşekkürler Teoman Tanrısever

26 Temmuz 2024 01:36

Recep
22 Ağustos 2024 11:37
Süleyman sonuçtan çok memnun

BMW G30 5 Kasa Kapı Trim Soyulma Problemi

Süleyman
20 Haziran 2024 12:54
"Problem çözümü için geri dönüş yapıldı ve problemin çözüleceği bildirildi. Teşekkürler..."
Arda sonuçtan çok memnun

Arda
30 Eylül 2023 16:35
"Borusan Oto Avcılar'dan arandım ve sorunumun çözülmesi için süreç başlatıldı. Hızlı geri dönüş için Borusan Oto Avcılar'a teşekkürlerimi iletiyorum"

BMW Kapı Kolları Yapış Yapış Oluyor

Harun