Mustafa sonuçtan memnun değil

BMW F30 3.18i Motor Soğutma Sıvısı Eksiltme Arızası

BMW F30 3.18i Motor Soğutma Sıvısı Eksiltme Arızası
05 Ocak 2024 16:36

2017 model 3.18i aracımı 7 aydır severek kullanmayayım. Ancak aracım son 10 gündür soğutma sıvısı eksik ilave edin diye uyarı veriyor. Aynı sorun sürekli tekrarlıyor ve Her seferinde yakıt alır gibi su ilave ediyorum. BMW gibi prestijli ve Premium markanın henüz 6 yaşında bir aracında böyle kronik bir sorun olması üzdü, hiç kusurum olmayan bir sebepten böyle bir sorun oluşması BMW'den soğutuyor. BMW yetkililerinin bu konuda yardımcı olmasını rica ediyorum.

18 Ocak 2024 09:45

BMW F30 lcı 2017 model 3 serisi motor soğutma sıvısı eksiltme kronik arızası

Aracımı soğutma sıvısı eksiltme uyarısı vermesi nedeniyle arıza tespiti için Borusan otoya götürdüm ve sağ olsun yetkililer ilgilendi ancak bana bir çok f30 aracında görülen bu kronik sorunun tam olarak 160 bin ₺'ye halledebileceklerini söylediler. İnternette araştırma yapınca birçok kişinin aynı sorundan muzdarip olduğunu henüz 80-100 bin km de aracın böyle bir masraf çıkardığını gördüm. Ancak BMW gibi Premium zannettiğim bir markanın bu kronik arızasının arkasında durmuyor olması oldukça komik. Çok severek bindiğim aracımı yaptırır yaptırmaz satacağım çünkü midemi bulandırdı artık. BMW almayı düşünen arkadaşlara da kenarda en az 200 bin ₺ bulundurmalarını tavsiye ederim elinizden olmayan nedenlerle kronik arızalarla uğraşacağınız için.

Ek
05 Ocak 2024 16:41 (Şikayetten 4 dakika sonra)

09 Ocak 2024 20:03

Geri dönüş halen yapılmadı

11 Ocak 2024 14:15

Aranıp sorunun çözümü için bayiiye yönlendirileceğim söylendi ancak sonrasında günlerdir herhangi bir geri dönüş halen yapılmadı. Sorunumun büyümeden çözülebilmesi için Borusan'dan acil geri dönüş bekliyorum.

18 Ocak 2024 09:38

Borusan'dan davet edildim ve sorunumu çözmeye çalıştılar sağ olsunlar ancak kronik su eksiltme sorunundan dolayı turbo, radyatör değişimi gerektiği bunun içinde 160 bin ₺ ödemem gerektiğini söylediler. BMW gibi bir markanın daha 120 bindeki aracında böyle bir sorun çıkması maalesef midemi bulandırdı, çok severek bindiğim arabamı yaptırır yaptırmaz satacağım

Emre

Merhabalar 2017 3.18i benim de aracım 99 binde ve 1 haftadır aynı uyarıyı ben de alıyorum araçta su seviyesi normal olduğu halde sürekli soğutma suyu ekleyin uyarısı var. Size sebebi ve tamiriyle ilgili nasıl bilgi verdiler öğrenebilir miyim rica etsem

Orhan
Orhan

Merhaba, sorunu çözebildiniz mi? Bende aynı hatayı alıyorum ama su eksiltmiyor hiçbir şekilde

Müslüm
Müslüm

Merhaba bir çözüm buldunuzmu su seviyesi normal olmasına rağmen bende aynı uyarıyı alıyorum acaba sensör arızasımı

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

BMW 118i Soğutma Suyu Eksiltmesi

Gökhan
04 Ocak 2024 04:10
BMW 118i Soğutma Suyu Eksiltmesi
Emre sonuçtan memnun

BMW Aracımın Bitmeyen Sorunları Ve Servisin İlgisizliği

13 Mart 2025 11:05
"Sakarya Sandıkçı Oto Bmw Yetkili Servisinden Harun ve Mehmet Beylere teşekkürler. Fakat ücretsiz yapılmasını talep ettiğim halde ücret alındığı için merkez Borusan BMW ye olan olumsuz tutumum devam etmektedir. Hiçbir şekilde ilgilenmediler beni bilgilendirmediler."
BMW Aracımın Bitmeyen Sorunları Ve Servisin İlgisizliği

BMW 418 İ Gran Coupe Tahrik Uyarısı Soğutma Suyu Eksiltmesi Sürüş Mod