BMW 4.18 İ Tahrik Sorunu

Murat
02 Ağustos 2024 02:02

2015 BMW 4.18i aracım Gaziantep yakınlarında bir tesiste tahrik arızası verdi ve hiçbir şekilde çalışmıyor. Bakımları tam yapılmış olmasına rağmen böyle bir arıza oluştu. BMW gibi bir markanın kullanıcılarını bu kadar sıkıntıya sokması şaşırtıcı ama ne yazık ki artık kesinlikle alınmaması gereken bir araç olduğunu düşünüyorum. Gecenin bu saatinde en yakın şehre 60 km yakın olmamın yarattığı mağduriyeti kim karşılayacak. Aracı hiçbir şekilde hareket ettiremiyorum bile. Yazık gerçekten çok yazık. Böyle ünlü ve güçlü bir markanın bu kadar kalitesiz olması şaşırtıcı

02 Ağustos 2024 08:25 (Şikayetten 6 saat sonra)

08 Ağustos 2024 12:26

Sayın Müşterimiz, İletişim numaranız üzerinden size ulaşım sağlayamadık. Bilgilerinizin eksik olması sebebi ile maalesef şikayetinizi yönlendiremiyoruz. Bize ulaşım sağlamanız durumunda şikayetiniz, ilgili birim ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla,

İlkay sonucu yetersiz buldu

BMW Elektrikli Araçları Bozuluyor. Servisleri Yardımcı Olmuyor

İlkay
31 Ekim 2023 17:07
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
27 Temmuz 2024 23:54
Gökhan sonuçtan çok memnun

BMW 520i Tahrik Uyarısı Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Gökhan
07 Mart 2025 22:39
Rüyal sonuçtan hiç memnun değil

60.000 Km'de BMW 4.18i Motor Arızası

Rüyal