Birevim'e Ev İçin Başvuru Yaptım, Ancak Pişman Oldum

Birevim'e Ev İçin Başvuru Yaptım, Ancak Pişman Oldum
Dilber
30 Eylül 2023 15:24

Birevim'e 250 bin liralık ev için başvuru yapmıştım. Adana'nın en güzel yerinde apartmanda ev geliyordu bu paraya yazıldığım zaman. Adınız çıkarsa istersen ev istersen arabaya geçebiliriz dediler. Bana büyük güvence verdiler. Yaklaşık 3 yıldan fazla oldu. Yazıldım 19 ay gecikmem var. 2022 ancak, ta kurda adım çıktı ama bu paraya değil ev arabada gelmiyor arabaya çevirmek istiyoruz. Arabaya çeviremezsiniz eve yazıldınız dosyanızı kapatalım araba için dosya açalım sadece 10 bin bir zararın olur diyorlar bizi iyice pişman ettiler girdiğime gireceğime.

3 Cumhuriyet altını ve 13 gram has altın geri kalan ödemeyi kredi kartından ödedim dosya ücretini altınları şu an bende olsaydı 60 bin para yapıyordu bir de bizi zora sokuyorlar. Dosyanı 1.500 çıkaralım komisyon yine 105 bin istediler ve 32 ay bekleyecekmişim 32 ay sonra sanki 1.500 bine ev bulacağım resmen bizimle dalga geçiyorlar. Sanki 32 ay sonra bu fiyata ev bulabileceğim siz çalışın. Bize yedirin diyorlar şu an 2022 ancak, ta kura çekildi benim teslimatım 2024 temmuz onların bana söylediği 2025 mart gecikmelirimi hesapladım 2024 temmuz adım çıkmasaydı 2025 mart olacaktı. İşi iyice yokuşa sürüklüyor bakımı sonuna kadar arayacağım. Mahkemeye vermeyi düşünüyorum. Birevim pişmanlıktır.

profile profile profile
09 Ekim 2023 16:17 (Şikayetten 9 gün sonra)

Ayşe

Geç bile kalmışsınız, ben bu kadar mağduriyet görmedim, bende mağdurum

Hafsa
26 Haziran 2023 08:37
Ülfet sonuçtan hiç memnun değil

Ülfet
03 Ağustos 2023 19:05
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
31 Temmuz 2023 17:01