Burçin sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

30 Mart 2024 01:42

Binomo denilen illegal (başka kelime yazmak istedim yazamadım) siteye sözde güvenli diye giriş yaptım, minimum miktarda para yükledim, ve iki katı kadar para kazandım, ama çekmek istediğimde Bonus kullandığım için 6000 küsuratlı işlem yapmam gerektiği yazılarak para çekmem engellendi. Ve sonuçta tüm paramı kaybettim. Şimdi hesabımı kapatmak istiyorum, ama block account diye bir şey görünmüyor profilimde. Ne yaptıysam kapatamadım. Derhal hesabımı kapatın! Bu siteye de bunu düşünerek girsin gerçekten güvenilir olduğunu düşünenler!

02 Nisan 2024 20:49 (Şikayetten 3 gün sonra)
22 Mayıs 2024 19:47

Hesabımı bloke ettiğiniz için teşekkürler ancak anlamadığım nokta ben Binomo'ya üye olmadan önce eğitim videolarını izledim. Sonradan karar verdim. Ama orada Bonus kullanılırsa Bonus kadar işlem yapmak ve oradaki tutarı kazanmak gerektiği vs söylenmiyordu. Ki bu çok önemli bir şey bence. Tabi bilerek de söylenmiyor olabilir. Ayrıca her defasında yaptığım işleme bağlı olarak Bonus miktarı değişmediği halde, işlem cirosu miktarı yükseliyordu. Bu da tabii ki o ciroya ulaşmama engel oluyor ve dolayısıyla kaybediyorum. Siz ne derseniz deyin ama çok da güvenilir gelmedi bana site.

24 Ağustos 2023 18:03
Binomo Hesabımın Sebepsiz Bir Şekilde Blokesi

Burak
16 Şubat 2024 03:03
Binomo Kendi Kendine Hesap Blokesi

21 Eylül 2023 18:57
Binomo Para Çekme Sorunu
Yaşam sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Yaşam
09 Ağustos 2023 01:37
"Kendi paramı çekmem için beni 12gün bekletti Binomo hiç değilse paramı aldım sonunda :). Teşekkürler..."
Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Hacı
22 Ağustos 2023 15:06