Sultanbeyli Bil Kurs: Kalitesiz Eğitim Ve İlgisiz Yönetim

18 Temmuz 2024 00:54

Sultanbeyli Bil Kurs tam bir pişmanlık. Çocuklarınıza yazık. Kalite denen bir şey yok. Sorunların üstünü örtmeye çalışan bir müdüre, sürekli öğretmen değişimi, çocuklara lakap takma, etiketleme, hepsi var.
T. C. Kimlik numaran kolaylıkla başkalarına ulaşabilir. Denemeye girersin kitapçıkları karalamayın sizden sonrakiler girecek denir. Size de A4 kağıdının yarısı müsvedde olarak verilir. Kağıdın arkası da doludur. Tek bir yüz kullanabilirsin... Yöneticilerine kadar ulaştım. Onlar bile şikayete ilgisiz. Balık baştan kokar diye boşuna demiyorlar. Çocukları motive edici hiçbir şey yok. Rehberlik sıfır, öğretmenden memnun kalmazsın değiştirilmez. WhatsApp veli gruplarında öğretmenler kendini tanıtmaz. Çocuklar kursa gittiğinde öğretmenlerinin kurstan ayrıldığını öğrenir. Velilerin haberi ancak WhatsApp grubunu takip etmesi ile anlar. Yeni gelen hoca da kendini tanıtırsa ismini sanını öğrenirsin yapmazsa o da yok.
Çocuğun tercih yaparken arayan soran olmaz. Bu zaten sizden beklediğim bir hareketti. Teşekkürler beni yanıltmadınız.

Cihangir sonuçtan hiç memnun değil

Cihangir
17 Temmuz 2024 19:43
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Bil Kurs Kişisel Veri İhlali İzinsiz SMS Gönderileri Ve Aramalar

12 Ağustos 2023 12:35