Big Chef Yemek Kartı Ödeme

15 Nisan 2024 11:55

Merhaba,

Çorlu Big Chef şubenizde bayram boyunca yemek kartları ile ödeme yapmak istedik almadılar. Keyfi uygulamaya mı tabii bu kurumlar ile anlaşmanız?
Bayramın 1, günü kollarımız koparak garsonun dikkatini çekmeye çalışarak sipariş verdik onu da hatalı getirdiler. Ödemeyi Metropol kartı ile yapmak istedik.
Önce çalışmıyor dendi kk ile ödedik. 3. Günü tekrar ailem ile gittiğimizde yine aynı sorun garson gitti müdürüm Metropol alınamadığını söyledi dedi.
Sebep sorduk açıklayamadı yine kk ile ödeme yaptık. Bu keyfiyeti böyle bir kuruma hiç yakıştıramadım. Ucuz restaurantlar ciro için bunu yapıyor da sizin
Buna başvurmanız trajikomik gerçekten.

Bunu her platformda dile getireceğim gerçekten son derece sinir bozucu oldu.

15 Nisan 2024 12:11 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, Şubemizde yaşamış olduğunuz deneyime istinaden sizi birebir dinlemek adına telefon ile iletişime geçmek isteriz. Size ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerinizi ve müsait olduğunuz zaman dilimini göndermenizi rica ederiz. BigChefs Misafir İlişkileri Departmanı

Gökhan
10 Temmuz 2023 13:34

Big Chefs Ve Edenred Ticket Uygulama Hatası: Geçersiz Restoran Listesi Mağduriyeti

25 Temmuz 2025 09:51
big-chefs-ve-edenred-ticket-uygulama-hatasi-gecersiz-restoran-listesi-magduriyeti-1.jpg
Ela sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2023 21:53