Arif sonuçtan hiç memnun değil

Bgc Yatırım Uygulamasında Profesör Ve Asistanı Mağduriyeti

14 Ekim 2024 14:12

Bgc yatırım uygulaması üzerinden adının Profesör e******* ö***** olduğunu söyleyen kişi ve asistanı b*** k**** tarafından WhatsApp grubu aracılığı ile mağdur edildim.

Zararımın karşılanmasını talep ediyorum. Bu şahıs piyasa öncesi işlemler ve halka arz hissesi alımları yaptığını ifade etti. Bir çok kez program üzerinden alım satım işlemleri yaptırdı. Sürekli daha fazla para yatırmam ve bir üst gruba geçmem konusunda ikazlarda bulunuyordu. Ben yanlış giden bir şeyler olduğunu fark ettim ve daha fazla para yatırmadım, ancak daha önce aktardığım kurumdaki paramı alamadım.

Arif
Arif
07 Kasım 2024 14:42

Hiçbir gelişme olmadı boşuna burada vakit geçirmişim

Yorumlar (8)

Murat
Murat

Merhaba. Ben de aynı durumda ciddi para kaybettim. Avukat kanalı ile takibi yapıyorum. Bgc web sitesini kapattırdım. Kısa vadede bir sonuç beklemiyorum ama en azından pisliklere bir zarar verdim diye düşünüyorum. Herkese kolay gelsin.

Beyza

Merhaba Serel Hanım/Bey Biz 3 kisi toplu başvuru da bulunduk Süreci yeni başlattık bakalım ne çıkacak, başvuru yaoanlar da oldu diğer illerden. Bana [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

Yahya
Yahya

Bende mağdur edildim polise suç duyurusunda bulundum ankaradaysa bunlar biz alacağız değilse Savcılık ilgilenecek dediler bekliyorum beni de bu davaya ekleyebilirsiniz

Gülzade

Birkaç kez mail attım ama ulaşım sağlayamadım

Gülzade

Beyza hanim avukat ile mi takip ediyorsunuz konuyu

Serel

Süreciniz hakkında bilgi almak istiyorum bende mağdur oldum üstelik oldukça yüksek miktar da Nasıl bir yol haritası izlemem lazım

Beyza

Ben bunu BTCTURK e sordum öyle bir 5 te 1 kuralı olmadığı söylendi Hangi kripto para firmasından buldunuz, bu kadar kolay oldu mu yani paranızı kurtarmanız ek bir para ödemeden

Paranızı ala bildiniz mi

26 Eylül 2024 13:59
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 23:11
Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

Hisse Alışverişinde Karşılaşılan Sorunlar

08 Ekim 2024 11:49