Özkan sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 18:11

250 TL yatırdım ve 10.644 TL kazandım. 15-20 dakikalık bir işim vardı, bu süre zarfında sistemden çıktım ve geri döndüğümde hesabımdaki para silinmişti. Sadece 50 TL bırakılmıştı ki bu da iddialarına göre VIP seviye atlama parasıymış. Destek ekibiyle iletişime geçtiğimde parayı rulette harcadığım söylendi. Ancak oyun içindeki saat, dakika ve saniyelerin birbirinden ve miktarların çok farklı olduğunu gözlemledim. Durum, sanki ben oynamışım gibi gösterilmişti. Canlı destek ise beni hemen engelledi. Hesabıma giriş ve çıkış yaptığım zamanlar, IP adresimden de anlaşılacağı üzere kayıtlıdır. Ekran görüntüsü ve kayıtlar mevcuttur. Sorunun çözülmesini talep ediyorum. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu siteye katılmıştım ancak site güvenilir olmadığını anladım. Yatırım ve çekim işlemlerinin zamanlarına ve miktarına bakıldığında durum açıkça belli olmaktadır.

15 Şubat 2024 02:32

Sizlerden hiç beklemediğim konuşmaydı ben 10.644 TL kazancıma dalga geçer gibi Bana 250 TL Bonus sunuyor ve bana şart koşuldu 1000 TL yapacaksın çekim yapabilmen için 1000 TL üstüne de çıkamıyorsun ne bu deneme bonusumu ayıp Deprem zedeyim Durum yok maalesef diye mi el konuldu burda oynanmış diyorlar ama hiçbir miktarlar bir birini tutmuyor bile En son bakiye 10.644 TL nasıl oluyor da 27.932 bahis yapılmış siz kendiniz inandıysanız buna sorun yok.? Yazılan senaryo güzel oynuyorsunuz.

Ek
Ek
12 Şubat 2024 18:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Özkan K.., Şikayetiniz ile detaylı kontrollerimizi tamamladık Sizlere yardımcı olmak isteriz, Çözüm sürecini başlatabilmemiz adına GSM numaranızı lütfen aktif tutun! Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

13 Şubat 2024 15:33

29 Mart 2024 14:15

Teşekkür ederim

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 09:02
Derya sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

01 Nisan 2024 17:49
"Kısa sürede çözümlendiği için teşekkürler"

Hakkı
06 Nisan 2024 04:30
Kolaybet Kazancımı Alamadım: Yatırım Ve Çekim Hüsranı
Mertkan sonuçtan hiç memnun değil

Mertkan
05 Temmuz 2024 17:53
Cashwin Kazandığım Parayı Vermiyor
Mert sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 03:03