Oğuzhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Betloto Sitenin Güncel Adresi Giriş Yapmıyor!

14 Temmuz 2024 16:25
Oğuzhan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler. Siteye giriş sağladım. Problem giderildi.”

Siteye giriş sağlayamıyorum. Nereden girersem gireyim nedenini öğrenmek istiyorum. Oyun oynuyordum bir saatten fazladır. Siteye ulaşılamıyor. Giriş yapa bilmem için güncel adresiniz nedir öğrenmek istiyorum. Betloto ya ulaşabilmek için daha kaç saat uğraşman lazım.

17 Temmuz 2024 14:12

Teşekkürler. Siteye giriş sağladım. Problem giderildi.

Hüsrev sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Hüsrev
16 Temmuz 2023 14:54
Demir sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Gettobet Sitenin Güncel Adresini Bulamıyorum

27 Kasım 2023 12:26
"Teşekkürler. Firma sorunumla ilgilendi. İlgi ve alakalarından dolayı tekrar teşekkür ederim."

Demir
06 Ekim 2023 12:57
"Teşekkürler. WhatsApp destek sorunu giderdi."
Akın sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

30 Ekim 2023 13:20
"Teşekkürler. Canlı destekten talepte bulundum bana özel temsilci atadılar."
Utku sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

15 Aralık 2024 19:38