25 Aralık 2023 02:373.302

Müşteri hizmetleri tarafından engellendiğimi fark ettim. Açtığım işlemden güncelleme olduğu gerekçesiyle çıkarıldım. Tekrar hesabıma giriş yaptığımda bakiyemde para göremedim ve destek hattına bağlandım. Bir saat içerisinde güncelleme olup olmadığını sorduğumda, hayır yanıtını aldım. Açık olan işlemim nedeniyle neden çıkarıldığımı anlayamıyorum ve müşteri hizmetlerine bir türlü ulaşamıyorum. Para iadesi talebinde bulundum fakat engellendim.

1 Destek
25 Aralık 2023 11:30 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sayın Engin S, Sorununuzu anlamak ve yardımcı olabilmek amacıyla gün içerisinde sizlerle iletişime geçilecektir. Numaranızı aktif tutunuz. Anlayışınız adına teşekkür ederiz. BETKOM ailesi olarak mutlu günler dileriz.

25 Aralık 2023 13:41

Böyle bir saygısızlık olamaz arandım fırça atmak için aramışlar beni Merdiven altı bahis sitesinde ne beklenirdi hiç güven vermiyorsun gece 2 den beri desteğe bağlanamıyordum engeli kaldırdılar bağlanıyor keyfi olarak engellenme yapılmış hatasını kabul etmiyorlar

25 Aralık 2023 13:46

Sayın Engin S, Görüşme esnasında sohbeti sonlandırdınız. Tekrar iletişime geçildiğinde numaranızı aktif tutmanızı rica ederiz. Anlayışınız adına teşekkür ederiz.

25 Aralık 2023 13:47

Gerçek dışı evet gerçekler acıdır iadesi yapılmayacağı söylendi cevap vermem boşuna

25 Aralık 2023 16:34

İletişime geçen yok bekliyoruz arayıp soran yok

25 Aralık 2023 18:19

Bahis sitemize sadece ve sadece. Para girişi olur çıkışı yok dedi arkadaş çok soru sordum sinirinden dedi doğru söylediğini düşünüyorum

25 Aralık 2023 18:23

Sayın Engin S, İnisiyatif alarak hesabınızı sonlandırabilirsiniz. Anlayışınız adına teşekkür ederiz. BETKOM ailesi olarak mutlu günler dileriz.

25 Aralık 2023 19:21

Hesabı kapatmamı istiyorsunuz para iadesini verelim demiyorsunuz iymiş herkesin parasına çökün cevap olarak da hesabı kapatın sorunu çözmek yerine hesabı kapatalım diyorsunuz yeni üyeler inşallah bu konuşmaları dikkate alırlar

26 Aralık 2023 11:53

Sayın Engin S, Sizlerle iletişim kurma çabamız sonuçsuz kalmaktadır. ID havuzunuz incelendiğinde çoklu girişe rastlanmamıştır. Israrla kullandığınız bakiyenizin iadesini talep etmektesiniz. Gün içerisinde tekrardan çağrı merkezimiz tarafından iletişime geçilecektir. BETKOM ailesi olarak mutlu günler dileriz.

Betkom Hesap Silme Çilesi: Destek Hattı Karmaşası

9 Aralık 2023 00:383.177

Hesabımın kaldırılmasını talep ediyorum. Sadece girip bakmak için hesap açmıştım fakat sonra silemedim en azından numara...

Betkom'da Yaşanan Para Çekme Sorunları

25 Haziran 2024 01:152.117

Para yükledim ve çekim yapmak istediğimde sadece belli bir kısmını çekebileceğimi, kalan bakiyenin ise silineceğini söyl...

Betkom'da Yaşanan Para Çekme Sorunları

Betkom Parayı Sıfırlamış